Mastiff Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Kto wie jak mogę ustawić szybkość przesuwu tablicy informacyjnej w THE BAT ??? Normalnie z poziomu ustawień programu można ustawić trzy prędkości, sęk w tym, że chciałbym, żeby pasek ten przesuwał mi się jeszcze szybciej. Przeszukałem rejestr, ale nie mogę na to trafić :mur: . Dodam, że mam wersję 3.0.2.10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Nikt nie chce 100pkt ??? :D (celowy nonedit) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 a co to jest ta tablica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 a co to jest ta tablica? 1493788[/snapback] ...he...he... chyba mi nie pomożesz! Cytat z manuala THE BAT: Podręcznik użytkownika programu The Bat! (wersja 3, wydanie 3.0.1) Tablica informacyjna (MailTicker) Tablica informacyjna w programie The Bat! (MailTicker - nazwa zastrzeżona przez RITLABS) działa jak uliczny neon wyświetlający najnowsze informacje. Pojawiają się na niej najważniejsze dane o wiadomościach, które zostały odebrane i jeszcze nie zostały przeczytane. Obecność tablicy na ekranie zależy od ustawień opcji wyświetlania na zakładce opisującej jej ustawienia w oknie konfiguracyjnym programu. Szerokość tablicy można zmieniać za pomocą myszy podobnie jak szerokość zwykłego okna. Jej niektóre właściwości można zmodyfikować w menu kontekstowym wyświetlanym po kliknięciu prawym przyciskiem myszy Za większość ustawieneń Tablicy odpowiedzialny jest klusz rejestru: HKEY_USERS\S-1-5-21-1275210071-1644491937-839522115-1006\Software\RIT\The Bat!\Ticker Tyle, że to są ustawienia dostępne z menu konfiguracji programu, a za cholerę nie mogę znaleźć klucza odpowiedzialnego za prędkość przewijania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...