Skocz do zawartości
Mastiff

The Bat I Tablica Informacyjna

Rekomendowane odpowiedzi

Kto wie jak mogę ustawić szybkość przesuwu tablicy informacyjnej w THE BAT ???

Normalnie z poziomu ustawień programu można ustawić trzy prędkości, sęk w tym, że chciałbym, żeby pasek ten przesuwał mi się jeszcze szybciej.

Przeszukałem rejestr, ale nie mogę na to trafić :mur: .

Dodam, że mam wersję 3.0.2.10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co to jest ta tablica?

1493788[/snapback]

...he...he... chyba mi nie pomożesz!

Cytat z manuala THE BAT:

Podręcznik użytkownika programu The Bat! (wersja 3, wydanie 3.0.1)

Tablica informacyjna (MailTicker)

Tablica informacyjna w programie The Bat! (MailTicker - nazwa zastrzeżona przez RITLABS) działa jak uliczny neon wyświetlający najnowsze informacje. Pojawiają się na niej najważniejsze dane o wiadomościach, które zostały odebrane i jeszcze nie zostały przeczytane.

Obecność tablicy na ekranie zależy od ustawień opcji wyświetlania na zakładce opisującej jej ustawienia w oknie konfiguracyjnym programu. Szerokość tablicy można zmieniać za pomocą myszy podobnie jak szerokość zwykłego okna. Jej niektóre właściwości można zmodyfikować w menu kontekstowym wyświetlanym po kliknięciu prawym przyciskiem myszy

Za większość ustawieneń Tablicy odpowiedzialny jest klusz rejestru:

HKEY_USERS\S-1-5-21-1275210071-1644491937-839522115-1006\Software\RIT\The Bat!\Ticker

Tyle, że to są ustawienia dostępne z menu konfiguracji programu, a za cholerę nie mogę znaleźć klucza odpowiedzialnego za prędkość przewijania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi