siwus Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Gdy włączam komputer ( i nawet nic przy nim nie robię ) wyskakuje mi okno z treścią: wystąpił problem z aplikacją LSA Shell (Export Version) i jak naciskam, żeby nie wysyłał raportu o błędach, wyskakuje po chwili drugie okno, w którym napisane jest, że w ciągu minuty system zostanie zamknięty, oraz, że jest to problem z plikiem C:WINDOWS/system32/lsass.exe. I tak jest za każdym razem, po około 5 minutach po uruchomieniu komputera. Próbowałem przeskanować to antywirusem (Norton), ale to nic nie dało! Co mam zrobić, aby problem się nie pojawiał? Proszę o szybką pomoc w tej sprawie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Windows Update.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwus Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Windows Update.... 1490308[/snapback] W sensie? Bo nie kumam... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 A co jest na WU? Aktualizacje do windows? Jak masz dziurawy system to się nie dziw, że wystepuje błąd i sam się zamyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwus Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 A co jest na WU? Aktualizacje do windows? Jak masz dziurawy system to się nie dziw, że wystepuje błąd i sam się zamyka. 1490351[/snapback] Nie chodzi o to... coś trzeba zrobić w rejestrze ale ja nie mam pojęcia co :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 To sobie szukaj SASSERa w rejestrze.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zamknij sobie porty tym: http://www.firewallleaktester.com/tools/wwdc.exe Zainstaluj aktualizacje: www.windowsupdate.com Zainstaluj firewall: http://www.kerio.com/us/kpf_home.html Zamiast nortona zainstaluj Avast: http://www.avast.com/eng/avast_4_home.html Przeskanuj tez tym: http://download.microsoft.com/download/8/1...wareInstall.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwus Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 To sobie szukaj SASSERa w rejestrze.... 1490466[/snapback] a jeśli go znajde to co mam z nim zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwus Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Dziękówa kolobos już wszystko normalnie działa :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwus Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Wszystko działa ale ten kerio nie pozwala mi uruchomić ani kazzy ani innych tego typu rzeczy... czy da się to LSA Shell jakoś usunąć?? żeby nie było tego więcej... czym usuwacie robaki,spyware itp z kompa?? bo ja mam tego dużo a nie chciałbym mieć.... np. Maslan spyware,Generic Host Process for Win32 Process to też chyba jakieś g.... pomożcie proszę... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Jezeli uzyles wwdc.exe i zamknales porty to mozesz wylaczyc kerio i nic zlego sie nie stanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwus Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 hmmm i jeśli zamknałem te porty to pliki z eMule,kazzy i torrenty normalnie będzie ściągało?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 Co ma jedno do drugiego? Przeciez obie tez rzeczy nie maja żadnego zwiazku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...