Varrol Opublikowano 11 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2002 Chodzi mi o program, który oprócz sklejania obrazków w jeden GIF umożliwiał by tworzenia animacji tekstu lub innych obiektów (wjazd na ekran, coś takiego jak animacje slajdów w PowerPoincie z Offica). Nie musi być darmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 nie wiem czy dobrze zrozumialem - ale mysle ze Paint Shop Pro bylby OK (a dokladnie Animation Shop - czyli dodatkowy programik) JascSoftware - programik 30dniowy w pelni funkcjonalny wiec mozez potestowac PS zauwazylem ze AnimationShop mozna sciagnac osobno 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 nie wiem czy dobrze zrozumialem - ale mysle ze Paint Shop Pro bylby OK (a dokladnie Animation Shop - czyli dodatkowy programik) JascSoftware - programik 30dniowy w pelni funkcjonalny wiec mozez potestowac PS zauwazylem ze AnimationShop mozna sciagnac osobno 8) Niezły tan programik. W zasadzie ma wszystko co potrzebuje, a te 30 dni... to nie problem. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Niezły tan programik. W zasadzie ma wszystko co potrzebuje, a te 30 dni... to nie problem. :lol: Tak bardzo dobry :D a te 30 dni to rzeczywiście nie problem moje wydłużyły sie już do ~365 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saperek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Kto wie jak sie gify robi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 ja robie we flashu.. export do gifa animowanego i jest cacy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Gif Movie Gear, Photoshop... dużo tego jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piorun# Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2006 Jest jeszcze taki prgram : Easy GIF Animator mozna go uzywac tylko 20 dni :sad: . Jest BARDZO łatwy w obsłudze mozna go ściągnąć na stronie www.pobieralnia.pl Jest jeszcze taki programik Powerpoint to Flash/GIF Converter 1.02 można go ściągnać też ze strony www.pobieralnia.pl .Opis programu : Powerpoint to Flash/GIF Converter to proste narzędzie służące tak jak nazwa wskazuje do konwersji plików PowerPoint PPT do formatu flash lub animowanego GIFa. Oprócz animacji zapisuje również dźwięk i efekty specjalne. Dzięki temu programowi będziesz mógł każdemu pokazać swoja prezentację a nie tylko tym znajomym którzy posiadają pakiet Office - PowerPoint. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...