meka Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Jest jakis program ktory by mi zapisal dlaczego komp sie zrestartowal w trakcie grania? (przegrzany proc czy tam cos innego?). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meka Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 (edytowane) Sygnatura błedu BCCode : 100000d1 BCP1 : F7E61470 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000 BCP4 : F0101B03 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 Cos takiego mi wyskoczylo po restarcie "system odzyskal sprawnosc..." gdzie to moge sprawdzic? (btw w linku sa porady odnosnie oc mi sie komp wiesza tylko w gta sa i nie jest to wina sterownikow bo testowalem rozne.) Edytowane 10 Czerwca 2005 przez meka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Sygnatura błedu BCCode : 100000d1 BCP1 : F7E61470 BCP2 : 00000002 BCP3 : 00000000 BCP4 : F0101B03 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 Cos takiego mi wyskoczylo po restarcie "system odzyskal sprawnosc..." gdzie to moge sprawdzic? (btw w linku sa porady odnosnie oc mi sie komp wiesza tylko w gta sa i nie jest to wina sterownikow bo testowalem rozne.) 1490870[/snapback] Może ponowna instalacja DX9.0b pomoże? Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meka Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) mam dx 9c ten z xpsp2. a jest moze jakis program ktory uniemozliwia restart kompa przez aplikacje? chodzi o to zeby mi sie komp nie zrestartowal w trakcie grania tylko zeby sie np spalilo to cos co ten restart wymusza Edytowane 11 Czerwca 2005 przez meka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaLi Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Mi taka bajke ostatnio zrobil program PowerSript... najnowsza wersja ma chyba jakiegos buga :/ Jak uzywasz go zmien na starsza wersje.. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 mam dx 9c ten z xpsp2. a jest moze jakis program ktory uniemozliwia restart kompa przez aplikacje? chodzi o to zeby mi sie komp nie zrestartowal w trakcie grania tylko zeby sie np spalilo to cos co ten restart wymusza 1491260[/snapback] Wątpie,nie ma takiego progsa. A może SP2 tak muli ci komputerek? Sprawdź jakimś dobrym antywirem czy nie masz czasem jakiegoś wiruska,kliknij na mój komputer prawym przyciskiem i daj właściwosci---->zaawansowanie---->uruchamianie i odzyskiwanie i odznacz w zakładce Awaria systemu te 3 opcje. Powinno pomóc. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meka Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 (edytowane) Wątpie,nie ma takiego progsa. A może SP2 tak muli ci komputerek? Sprawdź jakimś dobrym antywirem czy nie masz czasem jakiegoś wiruska,kliknij na mój komputer prawym przyciskiem i daj właściwosci---->zaawansowanie---->uruchamianie i odzyskiwanie i odznacz w zakładce Awaria systemu te 3 opcje. Powinno pomóc. Pozdro. 1491768[/snapback] cos sie zmienilo po tych zmianach. komp sam sie nie restartuje :D tylko zastyga obraz w grze (VPU Recover ON) albo pojawia sie niebieski ekran (VPU Recover OFF) ale nie moge nic odczytac bo jest zamazane :cry: . Edytowane 11 Czerwca 2005 przez meka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) cos sie zmienilo po tych zmianach. komp sam sie nie restartuje :D tylko zastyga obraz w grze (VPU Recover ON) albo pojawia sie niebieski ekran (VPU Recover OFF) ale nie moge nic odczytac bo jest zamazane :cry: . 1492023[/snapback] 1.Odkręć karte do stanu fabrycznego. 2.Ja bym na twojim miejscu zrobił całego formata 3.Najnowsze stery do grafy( www.guru3d.com ) Może to coś da... :mellow: EDIT:Ale najpierw wyłącz w ustawieniach grafy te VPU i zobacz czy dalej występuje ten błąd. Pozdro. Edytowane 12 Czerwca 2005 przez NeoXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meka Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 (edytowane) 1.Odkręć karte do stanu fabrycznego. 2.Ja bym na twojim miejscu zrobił całego formata 3.Najnowsze stery do grafy( www.guru3d.com ) Może to coś da... :mellow: EDIT:Ale najpierw wyłącz w ustawieniach grafy te VPU i zobacz czy dalej występuje ten błąd. Pozdro. 1492631[/snapback] z kreceniem juz tez probowalem, nie ma roznicy czy jest skrecana 400@500/300@310 czy nie i tak mi sie wysypuje gra jak deszcz zobacze. formata robilem, sterownikami tez sie bawilem mam w trakcie grania czasem taki dziwny motyw rozmazywania obrazu tak jak gorace powietrze nad asfaltem. tak samo idze w gore rozmazanie Edytowane 12 Czerwca 2005 przez meka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Spytam się o zasilacz :>? Pamięci testowane :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meka Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Spytam się o zasilacz :>? Pamięci testowane :>? 1492943[/snapback] ale to tylko dotyczy gta sa. inne gry jak doom3 dzialaja bez problemow. (zasilacz Chieftec 360W, pamieci raczej nie powodowaly by zawieszenia kompa jak sie deszcz zobaczy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 ale to tylko dotyczy gta sa. inne gry jak doom3 dzialaja bez problemow. (zasilacz Chieftec 360W, pamieci raczej nie powodowaly by zawieszenia kompa jak sie deszcz zobaczy) 1493232[/snapback] Może gra jest jakaś "felerna"?? Jeśli inne gry działają bez problemów to nie ma sensu szukać przyczyny restartów w sprzęcie :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meka Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 komp sie restartowal przez sterownik KARTY DZWIEKOWEJ :blink: (plyta n-force 2 ultra) wgralem nForce_audio_4.57_winxp2k i juz jest ok. dziwne ale prawdziwe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...