Vincent de Marco Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 CPU i Zalman jak w podpisie. Z tylu budy sa 2 wiatraki, w stresie @ CPU ma 46-48 st. (ASUS zaniza). Zastanawiam sie czy moge zostawic wiatrak na min.obrotach (1400) przy tak @ CPU. ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Przyślij mi procka, to potestuje. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 No zastanawiaj się, zastanawiaj! Myslenie ma przyszłosc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 moze by tak ktos powaznie odpowiedzial bo tylko forum zasmiecacie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 dotchnij paluchem , zaposc prime 95 , testuj jak sie nie resetnie i zawiesi przez 24 h to mozesz tak zostawic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 11 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2005 Wez ty chlopie dobrze zalmana zamontuj ja mam 46*C na bardziej podkreconym przy 1,7V i boxowym chlodzeniu wiec zamontuj go porzadnie i wtedy zniz obroty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincent de Marco Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 masz 46*C przy 3.5 GHz na boxowym ??!! niemozliwe - moze plyta MSI cos inaczej wskazuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Wez ty chlopie dobrze zalmana zamontuj ja mam 46*C na bardziej podkreconym przy 1,7V i boxowym chlodzeniu wiec zamontuj go porzadnie i wtedy zniz obroty 1491835[/snapback] w idle? :lol: nie możliwe abyś miał taką temp w stresie przy boxie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...