Jose Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 Mam problem przy odpalaniu kompa. Wcześniej przypadkiem zainstalowałem dwa razy system XP (raz na partycji C i raz na D). Następnie sformatowałem dysk D. Jednak przy odpalaniu komp się pyta który sytem odpalić mimo, że tego z dysku D nie ma, ponieważ go sformatowałem. Co zrobić żeby komp odpaał się normalnie nie zadając każdorazowo tego pytania ??? Czy ktoś potrafi mi pomóc ???!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 c:\boot.ini Wiecej informacji po użyciu opcji 'szukaj'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2005 wejdz we "wlasciwosci systemu" , "zaawansowane" , "uruchamianie i odzyskiwanie" i tam sa opcje w których mozesz wylonczyc to zapytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...