Skocz do zawartości
kamil_kce

Mx440

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam problem mam geforce 4 mx440 wersje full AGP 8 64 mega i 128 bit talozone chlodzenie z geforce 4 titaniuma chlodzi i procek i pamieci ale problem dotyczy jej dzialania mam procka sempro 2.2 plyta gigabyte na KT600 256 ddr i ta karta wyciaga tylko 4669 pkt w 3dmarku 2001 a kumplowi wczesniej na prawie identycznym kompie ale plycie aschroka gorsza niz moja i mial z lightem 6500 punktow czemu tak ??????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam mam problem mam geforce 4 mx440 wersje full  AGP 8 64 mega i 128 bit talozone chlodzenie z geforce 4 titaniuma chlodzi i procek i pamieci  ale problem dotyczy jej dzialania mam procka sempro 2.2 plyta gigabyte na KT600 256 ddr  i ta karta wyciaga tylko 4669 pkt w 3dmarku 2001 a kumplowi wczesniej na prawie identycznym kompie ale plycie aschroka gorsza niz moja i mial z lightem 6500 punktow czemu tak ??????

1494280[/snapback]

Może napiszesz jaki konfig miał kumpel to ci odpowiemy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na win ME i tej karcie miałem ok 4500

na XP było już 5500

przy AXP 2000+ (12.5x133) i 256ram

po OC proca na 2600+ (12.5x166)

i oc karty GPU 275@350 i MEM 400@500

wynik 7300 w krzywym marku :)

na maxymalnym oc 3200+ (11x200) i 2x256mb ramu w dual channel

oraz oc 275@365 i 400@515

zapomniałem wykonać test przed pozbyciem się karty ale wynik powinien dosyć się poprawić...

Więc sam widzisz jak dużo zalezy od systemu, sterowników, configu compa i oc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamil_kce zrób sobie sygnaturkę, wejdź w panelu kontrolnym i napisz swój config, zamiast pisac go przy każdym temacie... A wracając do pytania, hm... 3DMark 01 se jest kopnięty, przyczyn może być wiele (ustawienia FSB, wersje sterowników etc.). Olać ten kopnięty test...3M się ziom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi