Gość ctx0075b Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Mam jak narazie ECS k7vta3, jednego procka zjarałem i nie chce zjarać drugiego jaką płytę polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apofiss Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Wszystko po za ECSem, przez k7vza straciłem xp 2000+. Ile masz pieniędzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zależy czy będziesz chciał kręcić procka, ile masz funduszy, czy masz jakieś wymagania co do SATA/SS/itd. Więcej informacji podaj to mzoę ktoś Ci pomoże. No i jeszcze ważna rzecz, to nie jest dział na taki temat!!! Na Podstawowych jest co kupić, urzycie szukajki też jest wskazane. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ctx0075b Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 mam zamiar kręcić procka na maksa wymagań co do SATA nie mam kasa około 400zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 To wybór jest nadal jeden i ten sam:P Abit NF7/NF7-Sl/NF7-S, ewentualnie Abit AN7. Jeszcze jest DFI NF2 Ultra coś tam cos tam:) To są najlepsze płyty do kręcenia pod SocketA. Wybierz taka co pasuje Ci cenowo. Polecam płytkę z podpisu:) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...