Portal Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Witam Chcem kupic owe pamieci ("noname" DDR 512MB PC333) ale nie wiem na ktorych kosciach najlepiej brac - moze poradzicie mi ktorych unikac a ktorych szukac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 gdybyś podał więcej szczegułów to może by mi się udało tobie pomuc :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 gdybyś podał więcej szczegułów to może by mi się udało tobie pomuc :D :wink: A jakich wiecej szcegolow chcesz ? Po prostu chcem kupic pamieci tzw "noname" DDR 512MB PC333 i chcem wiedziec jakich kosci unikac a z jakimi kosciami brac te pamieci.- tzn zajsc do sklepu ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> w reke pamiec i zobaczyc jakie uklady sa na niej - jezeli dobre to kupywac a jak jakies slabe to isc do innego sklepu. Niestety pamieci markowe znikly tymczasowo z polskiego rynku ( kingston) i jestem zmuszony do zakupu "noname". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 szukaj Nanya, winbond, samsung... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 szukaj Nanya, winbond, samsung... A mozesz powiedziec jakie one maja oznaczenia naczesciej - bo czasami firma nie pospisuje sie na kosciach pelna nazwa tylko czasami jakims symbolem , logiem itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 hmm... no więc tak no name jest pełno i trudno powiedzieć która firma no name robi dobre kości ponieważ no name mają to do siebie że możesz trafić na w prost super kość przewyszszającą nawet markową kość a możesz trafić na totalną kiche... więc z no name jest jedna wielka loteria. A jak powiedział -=Sh4bel=- najlepiej poszukaj jakiś szajsungów itp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Jak napiszemy czego unikać a czego szukać dojszie do tego że będziesz szukał a nie znajdziesz..... nalezy odpuścić Vdata Seitec Elixir i inne całkiem nie podpisane może być Nanya Winbond a totalny wypasik to Samsung :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Jak napiszemy czego unikać a czego szukać dojszie do tego że będziesz szukał a nie znajdziesz..... nalezy odpuścić Vdata Seitec Elixir i inne całkiem nie podpisane może być Nanya Winbond a totalny wypasik to Samsung :) dodam ze Hynixy sa calkiem nieglupie, mam i nie narzekam, smigja na fsb 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 ja polecam samsungi (jedyna rzecz jaka samsung dobrze robi :D) moga jeshcze byc Winbond Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Elixir unikać???Właśnie zamierzam je kupić(266), więc jak to jest? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 nalezy odpuścić Vdata Seitec Elixir Że unikać V-data i Seitec to się w pełni zgodze, ale Elixir?? 8O Są wprawdzie "nierówne", ale IMHO jak przelecisz parę egzemplarzy to możesz trafić na taką perełkę jak moje 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Jak napiszemy czego unikać a czego szukać dojszie do tego że będziesz szukał a nie znajdziesz..... nalezy odpuścić Vdata Seitec Elixir i inne całkiem nie podpisane może być Nanya Winbond a totalny wypasik to Samsung :)Co osoba to inna opinia, z tego widać że można śle trafić jeżeli chodzi o pamiąci noname. Moje V-data 256MB DDR 266 chodzą spoko na max. timingach na FSB 166 na standartowym napięciu (puszczałem je asynchronicznie z prockiem). Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Jak napiszemy czego unikać a czego szukać dojszie do tego że będziesz szukał a nie znajdziesz..... nalezy odpuścić Vdata Seitec Elixir Normalnie herezje jakies glosisz 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 a co sadzicie o pamieciah noname pod ktorymi podpisuje sie firma WILK ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 no namy to jest jak granie w Totoka....................... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Wilk to tylko pakowacz pamięci jezeli dobrze pamiętam, a w ofercie mają różne pamięci. Jeżeli dobrze pamiętam to m.in. taki producentów jak Kingston, Samsung, PQI, Winbond, Nanya. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 a czy wszytskie moduly DDR noname maja cycle latency 2,5 ms czy moze zdazaja sie z wiekszym ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Ale z Wilkiem to juz slyszalem o niemilych przygodach... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portal Opublikowano 12 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2002 Ale z Wilkiem to juz slyszalem o niemilych przygodach... hmm , a jakie to przygody byly ? moze cos wiecej na ten temat.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamien Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 mam samsungi idą na 202 MHz, kumpel ma Microny i idą na 206MHz - czyli są niezłe, jak spotkasz microny albo samsungi to bierz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 a czy wszytskie moduly DDR noname maja cycle latency 2,5 ms czy moze zdazaja sie z wiekszym ?Normalnie to jest 2,0 lub 2,5 nie spotkałem się z innymi, choć możliwe że już się pojawiły 1,5 (ale raczej to wątpliwe) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Elixir unikać???Właśnie zamierzam je kupić(266), więc jak to jest? Moje Eliksiry 266 mam o/c na 333MHz przy CL=2 i agresywnych ustawieniach i nema problema Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...