Szymon Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 problem moze blachy :D ale w necie za cholere nie moge znalezc rozwiazania. mam sobie formularz: <form action="costam.html" method="post"> <select name="costam"> <option value="1">opcja1 <option value="2">opcja2 </select></form> I teraz czego chce? Otoz , chce aby po wybraniu ktorejs z opcji, automatycznie formularz wykonywal mi submit i przesylal do costam.html te wartosc ktora mam pod wybraną value. W necie sa tylko typu , wybierasz i zmienia sie strona, otwiera sie w jakiejs ramce czy cos, probowalem to przerabiac na rozne sposoby, ale nei dziala tak jak chce. Czy cos takiego w ogole jest mozliwe, czy mam szukac innego rozwiazania:> ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2005 (edytowane) prosze bardzo: <form action="costam.html" method="post" name="formularz"> <select name="costam" onchange="document.formularz.submit()"> <option value="1">opcja1 <option value="2">opcja2 </select></form> Edytowane 14 Czerwca 2005 przez pshem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...