Skocz do zawartości
mariolife

Kingston Ddr333/512 Kiepski O/c

Rekomendowane odpowiedzi

posiadam kingstona KVR333 X64 C25/512 ,podobno kingstony dosć dobrze znoszą podkręcanie,niestety moja pamięć idzie bez żadnych błędów w mem86 do 180Mhz,i to tylko po zmianie timingów z 2,5-3-3-7 na 2,5-3-3-8, napięcie dałem na 2.6v,czy ktos miał doczynienia z tymi pamięciami ?,aha kostki kingstona.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

posiadam kingstona KVR333 X64 C25/512 ,podobno kingstony dosć dobrze znoszą podkręcanie,niestety moja pamięć idzie bez żadnych błędów w mem86 do 180Mhz,i to tylko po zmianie timingów z 2,5-3-3-7 na 2,5-3-3-8, napięcie dałem na 2.6v,czy ktos miał doczynienia z tymi pamięciami ?,aha kostki kingstona.

1495891[/snapback]

Jak pamiątki PC333 latają na FSb180 to już je podkręciłeś ze 166 na 180 MHz więc tragicznie nie jest. Poluzuj timingi bardziej bo zmiana z 2.5 3 3 7 na 2.5 3 3 8 to żadna zmiana, sprawdź 3 3 3 8lub9 jak nie pójdą to napięcie jeszcze troche podnieś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żebym to ja miał możliwosć ustawienia na 2.9 :-| na mojej mobo max jest 2.7 ,doszłem do wniosku że lepiej ją upchnąć i ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> kingstona 400 ,bo mam zamiar w przyszłosći dołożyć drugą 512.Swoją drogą kingstony nie są takie złe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żebym to ja miał możliwosć ustawienia na 2.9 :-|  na mojej mobo max jest 2.7 ,doszłem do wniosku że lepiej ją upchnąć i ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> kingstona 400 ,bo mam zamiar w przyszłosći dołożyć drugą 512.Swoją drogą kingstony nie są takie złe.

1508881[/snapback]

W pierwszej kolejności to proponuję kupić sobie słownik języka polskiego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi