cs_vader Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Od 2 lat mam GF 3 Ti200 i co nowsze sterowniki to coraz słabiej mi chodzi :mur: . Kompa używam głównie do gier, dlatego mam proźbę czy ktoś wie na jakich sterownikach ta karta bedzie działać najlepiej. Jeśli chodzi o model karty to niemam zielonego pojęcia. Kupiona na giełdzie bez instrukcji i pudełka, sterowniki na zwyklym cd. Wiem tylko iz nie jest to karta żadnego z znanych producentów :blink: . cs_vader@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Jejku poszukaj sobie !!! :google: to nie boli....jedna podpiwiedź NVISION. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Nvidia Omega Drivers v1.6693 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Z tego co wiem bo testowałem kiedyś to dobre były 45.xx (nie wiem dokładnie), powinny być dobre dla każdego GeForca, bo miałem GF2mx200 i było ok : )P A co do strów Omegi to mam mieszane uczucia po tym jak mi system padł po ich instalacji, nie wiem czego tak sie zrobiło (oczywście za czasów GF2). Edytowane 21 Czerwca 2005 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cs_vader Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Dzięki wisnia666. Sterowniki chodzą idealnie :) ,teraz Rome Total War nie kaszani się przy scrolingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 40.72 lub 44.03 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...