Skocz do zawartości
Kllaymenn

GF3Ti450 czy GF4Ti 4200?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli chcesz mieć TV-Out i na pierwszym miejscu w wyborze karty nie jest dla ciebie wydajność to bierz GF3. W przecivnym razie GF4 :)

A jeżeli szukasz czegoś pomiedzy to kup R8500 :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chcesz mieć TV-Out i na pierwszym miejscu w wyborze karty nie jest dla ciebie wydajność to bierz GF3. W przecivnym razie GF4 :)

czyli GF 3 jest szybszy od GF 4 Ti .... no cos chyba w to watpie :wink:

Wiec nic nie powiedzial, za gf3 jest szybszy od gf4 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie

Wiadomo, że GF4Ti jest szybszy od GF3, ale wydajność nie zawsze jest najważniejsza.

GF3 z TV-Outem jest wystarczająco szybki więc wystarczy do grania, a plusem jest TV :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam sie co z tych kart wybrac poniewaz moge kupic Gainward GF3 Ti450 TV/out 64MB DDR GS za 535zl w promocji czy 

ASUS V8420 GF4 Ti4200 64DDR DVI za 699zl? Troche glupio bo ten ASUS nie ma TV-out ale w wydajnosci to jest chyba spora roznica.

Za 680zł masz MSI 4200 z tv-out albo 710zł VIVO :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem gdzieś na necie Palit Dayton (taki właśnie mam i jest spoko) GF3TI200 128ddr TV out za 535 zł

jesli gf3 to od gainwarda(overclocking :twisted: )a te 128 ddr to praktycznie zadna roznica w wydajnosci , jesli masz kaske na GF4 polecam MSI gf4 ti 4200 tv u mnie sa w tej samej cenie co 4 prolinka (640pln) :idea:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja sam mam tego GF3 i nienarzekam jest świetny ale bierz tego GF4 chociarz mam małe zastrzerzenia co do fitmy (ASUS) ja osobiście niepolecam bo miałem przykre doświatczenie z GF4 tej firmy.

ile masz 3dmarkow w 2001se w default na swoim sprzecie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja na moim smiesznym sprzecie" _FSB 105 "mam 7928 pkt ale mam nadzieje ze dojade do 9000 tylko pozmieniam kilka funkcji np-przy wylczeniu sieci mam plus 300 pkt, przy wylaczeniu w Xp kolorow tekstur i innych detali to mam plus 200/400 pkt.I tak jestem zadowolony bo przy geforce 2MX mialem 2800 pkt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...