WaWrzOL Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Czy ktos z was zdolal wyswietlic na swoich telewizorach idelany obraz PALowski (720x576p, 50Hz H, 25Hz V z przeplotem)? Kombinuje z roznymi ustwieniami. Obraz wychodzi poza TV albo jest na samym sordku albo to widze jak "rysuja sie" linie. PowerStrip chba odpada poniewaz uzywam TvOuta. W sterownikach Nvidi w opcjach Timing nie moge ustawic czestotliwosci pionowej. TV Tool tez kicha. Czy ktos doswiadczyl idelanego obrazu na swoim TV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ja mam prawie idealny obraz na TV, tyle że nie idealny pal, bo nowe karty puszczją na tv 1024x768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Jesli jade 800X600 to obraz jest krysztalowy (puszczam przez SVideo) jesli chodzi o filmy. Oczywiscie male czcionki sa zamazane. Jednkaze wtedy zostaje po okolo 2 cale nie uzywanej powierzchni od brzegow i strasznie mnie to ..... . Jak zmnieniam rodzielczosc to cuda sie dzieja. Obraz se dzieli na pol itp. Zauwazylem ze w lokalnej kablowce plansze tez nie sa puszczane w pelnym formacie PAL tylko 800x600 tak jak u mnie. Czy to wada starszych kart? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...