Buu Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 eh dopadlo mnie :/ Spec. sprzetu w sigu. Mam problemik z kompem, a jakze :wink: Mianowicie po odpaleniu jakiejkolwiek gry komp zawiesza sie po pewnym czasie. Zeby uprzedzic pytania: system WinXP+SP2 + nforce 5.10 + najnowsze catalysty + inne niezbedne sterowniki. Kiedys na poprzednim systemie tez tak mialem i ( chyba) pomoglo odinstalowanie ktoregos sterownika z paczki od nforca. Wszystko by bylo pieknie gdyby to dzialalo ale nie dziala, tzn probowalem juz odinstalowac wszystkie czesci "pakietu" ale to ciagle to samo. Ma ktos jakis pomysl co jest tego przyczyna? PS: nic sie nie przegrzewa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 sprawdz napięcia zasilacza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 hmmm jakby to powiedziec idealne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Sprawdz temperatury, odkrec sprzet no i na koncu mozesz sprobowac tego linka co mam w podpisie. Na temat blue screnów bylo juz mnostwo tematów i na forum i w FAQ wiec proponuje troche poszperac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Sprawdz temperatury, odkrec sprzet no i na koncu mozesz sprobowac tego linka co mam w podpisie. Na temat blue screnów bylo juz mnostwo tematów i na forum i w FAQ wiec proponuje troche poszperac 1498430[/snapback] Zeby to byl blue screan...... powiem tak system sam nie wie co powoduje zwiechy, nawet "debugowanie" nie wie :wink: Ale ja juz wiem... dysk mi sie rozsypal :-|. 3 tygodniowy seagat z serii 8 :/ w poniedzialek jedzie do serwisu :angry: 250GB poszlo sie......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...