Skocz do zawartości
r0bu$

Wolny Win

Rekomendowane odpowiedzi

Witram wszystkich !! mam pytanko czy mozna w windows XP przyspieszyc zeby dziala szybciej bo u mnie dziala mozna powiedziec ze wolno !! moze mozna usunąć z msconfgi jakies biblioteki , boots . uslugi , powiedzcie mi co mozna usunąć zeby bylo jak najszyciej !! mzoe jakis tweak no nei wiem prosze pisac bo wiem ze na moim komputerze powinno dzialac w maire szybko a nie chodzi tak jak bym chcial !! mam odznaczone progframy w autostarcue ale nie wiem czy mozna poodznacza w tym BOOT USŁUGACH itd ... <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Było, szukaj!

2. Było, szukaj!!

3. Było, szukaj!!!

I chyba jest o tym TOPIK PRZYKLEJONY! Że o dziale FAQ nie wspomnę!

Ewentualnie tak, jak ja się uczyłem: metoda prób i błędów - po 100 instalacji rozwalonego systemu będziesz wiedział, czego robić nie należy :D

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... albo program antywirusowy :)

Taki Kaspersky czy inny kombajnik potrafi skutecznie spowolnić nawet całkiem mocny sprzęt.

Odinstaluj antywiry i firewalle, włącz awaryjny z obsługą sieci + AdAware + MKS Online.

BTW:

Przed wyłączeniem/deinstalacją firewalla upewnij się, że masz SP2. Inaczej może być nieciekawie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... albo program antywirusowy :)

Taki Kaspersky czy inny kombajnik potrafi skutecznie spowolnić nawet całkiem mocny sprzęt.

Odinstaluj antywiry i firewalle, włącz awaryjny z obsługą sieci + AdAware + MKS Online.

BTW:

Przed wyłączeniem/deinstalacją firewalla upewnij się, że masz SP2. Inaczej może być nieciekawie :)

1500390[/snapback]

masz rację i chyba najbardziej muli panda natomiast ja mam avasta i jest ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi