r0bu$ Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Witram wszystkich !! mam pytanko czy mozna w windows XP przyspieszyc zeby dziala szybciej bo u mnie dziala mozna powiedziec ze wolno !! moze mozna usunąć z msconfgi jakies biblioteki , boots . uslugi , powiedzcie mi co mozna usunąć zeby bylo jak najszyciej !! mzoe jakis tweak no nei wiem prosze pisac bo wiem ze na moim komputerze powinno dzialac w maire szybko a nie chodzi tak jak bym chcial !! mam odznaczone progframy w autostarcue ale nie wiem czy mozna poodznacza w tym BOOT USŁUGACH itd ... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) 1. Było, szukaj! 2. Było, szukaj!! 3. Było, szukaj!!! I chyba jest o tym TOPIK PRZYKLEJONY! Że o dziale FAQ nie wspomnę! Ewentualnie tak, jak ja się uczyłem: metoda prób i błędów - po 100 instalacji rozwalonego systemu będziesz wiedział, czego robić nie należy :D Edytowane 16 Czerwca 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nomed Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 tak jak powiedzial poprzednik bylo juz kilka razy przeczytaj optymalizacja xp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 jeśli masz kompa podłączonego do netu jeszcze jedną przyczyną może być wirus ale to może stwierdzić program antywirusowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ... albo program antywirusowy :) Taki Kaspersky czy inny kombajnik potrafi skutecznie spowolnić nawet całkiem mocny sprzęt. Odinstaluj antywiry i firewalle, włącz awaryjny z obsługą sieci + AdAware + MKS Online. BTW: Przed wyłączeniem/deinstalacją firewalla upewnij się, że masz SP2. Inaczej może być nieciekawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 ... albo program antywirusowy :) Taki Kaspersky czy inny kombajnik potrafi skutecznie spowolnić nawet całkiem mocny sprzęt. Odinstaluj antywiry i firewalle, włącz awaryjny z obsługą sieci + AdAware + MKS Online. BTW: Przed wyłączeniem/deinstalacją firewalla upewnij się, że masz SP2. Inaczej może być nieciekawie :) 1500390[/snapback] masz rację i chyba najbardziej muli panda natomiast ja mam avasta i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 jest przyklejony temat.. przestudniuj i bedziesz wiedzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...