Skocz do zawartości
mkl

Ocenki ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Na koniec III gimnazjum nauczyciele podciągają oceny z czego się tylko da, żeby uczniowie się dostali do jak najlepszych szkół, ale potem wszystko jest weryfikowane przez liceum/technikum.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na koniec III gimnazjum nauczyciele podciągają oceny z czego się tylko da, żeby uczniowie się dostali do jak najlepszych szkół, ale potem wszystko jest weryfikowane przez liceum/technikum.

Bardzo ciekawe bo mi nikt nie naciagał ocen wrecz przeciwnie nawet zanizali nauczyciele oceny w 3 klasie miałem najnizsza ze wszystkich klas gimnazjum srednia... Edytowane przez Misiu15go

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo ciekawe bo mi nikt nie naciagał ocen wrecz przeciwnie nawet zanizali nauczyciele oceny w 3 klasie miałem najnizsza ze wszystkich klas liceum srednia...

Liceum czy gimnazjum? Wtorny analfabetyzm czy cos?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to i ja się dopisze :] Teraz skończyłem 2 klasę LO i w sumie ocenki jak dla mnie średnie:

Polski 3

Niemiec 3

Angol 4

Majma 4

Chemia 4

Biola 3

Infa 5

Fiza 4 i tam reszta nieważne ale 4 lub 5... Jestem na mat - fiz - inf i powiem tyle... W mojej budzie mimo że ogólnie twierdzi się że uczy się czego chce to w sumie Polscy nauczyciele ( w większości ) nie są do tego przystosowani. Wg mnie ciągle zostaje jakieś postPRLowskie utrzymywanie nauki wszystkiego... W sumie jest to najlepsze LO w Sanoku i myślałem że nauczyciele zrozumieją że jedne przedmioty się zlewa a inne ryje (taa ryje.. maturka z majmy za rok niecały a ja sie opierniczam ;) ) a tu wał... Męczą cię z takiego Polaka a jak chce się babie uświadomić że mi te 35% z matury wystarczą to ona z pyskiem że z takim czymś się nigdzie nie dostane :mur: ale w sumie to mi tam zlewka... Już koło 5 klasy nauczyłem się zlewać nauczycieli ... Gorzej mają tacy gorliwi ;) Mam nadzieję że inni z zamiłowaniami ścisłymi nie mają takich problemów... Bo jak mają to współczuje :? A po gim sam to baja była.. średnia 5.1 (6 z majmy ale nie wiem za co ... ledwo 2-gi etap na olimpiadzie) i fakt .. nauczyciele zawyżają ocenki ale nie wszędzie ;) w niektórych porządnych budach trzeba coś wiedzieć żeby zasłużyćna ocenki... Ale w liceum już jest normalnie jak powinno być... tylko maturka się liczy ;)... i popatrzeć że to już tylko rok został :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie obrażając nikogo, ja uważam że trzeba być niezłym łamagą żeby mieć coś poniżej dst z WF. Ja np. nie wyobrażam sobie żebym nie miał conajmniej db. WF to jest najlepszy przedmiot w budzie, przynajmniej ja tak uważam i najprzyjemniejsze zajęcia są.

Ocena zależy często od nauczyciela. Znam przypadek że kolesie nie chodzili na WF i mieli 5.

A co do tego że to najlepszy przedmiot: nie dla każdego, jeden lubi to, drugi tamto. Ja osobiście nie lubię WFu. Bo może jestem niezłym łamagą ;)

Chociaż fakt faktem 5 mam z WFu ;] Bo ćwiczę na każdej lekcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polski: 5

Matematyka: 5

Religia: 4

Fizyka: 4

Chemia: 4

WF: 6

Informatyka: 6

Muzyka: 5

Plastyka: 5

Historia: 5

WOS: 5

Biologia: 5

Angielski: 5

Geografia: 4

Technika: 5

Nie wiem czy o czymś nie zapomniałe, ale średnia 4.92 w IIIgim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarcza proste calki drugiego stopnia ;)

matma zdobyta w lo z niewielkimi updejtami mi stykla na studiach ;] calki super sprawa ;) schody sie zaczynaja potem ;) w zaleznosci od kierunku ;] jak to sie mowi ze studiow nie wyrzucaja ze studiow sie rezygnuje ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z grono.net to u mnie w szkole afera była :rolleyes: nawet TVN był :lol:

U mnie na szczęście nie, ale też było ciepło.

Zresztą to chyba chodzi o LO Traugutta? Ja z tych Białobrzegów 35 km od Radomia, więc niedaleko :lol:

Edytowane przez psychodeliczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie na szczęście nie, ale też było ciepło.

Zresztą to chyba chodzi o LO Traugutta? Ja z tych Białobrzegów 35 km od Radomia, więc niedaleko :lol:

Tak, tak dokładnie Traugutta :wink: Daleko nie masz :lol:

Można z grubsza się dowiedzieć "co sie stao?"? bo link niewiele mi mówi

właśnie co się stao? ocb z tym grono.net ;>

U mnie w szkole to chodziło o to, że uczniowie 2 i 3 klas pisali różne dziwne rzeczy na grono.net na nauczycieli i ktoś podkablował do dyrektora i się wydało. Potem media się o tym wszystkim dowiedziały i wielka afera ;) Mieli się przenosić do innych szkół itp.

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak Maciaq napisał, tylko u nas nie przybrało to tak ekstremalnie wulgarnej formy :lol:

Wiesz ja nawet nie przeczytałem tego co oni tam pisali ;) Nie było: chęci, czasu i tak w ogóle tego czytać mi się nie chciało :rolleyes: za dużo tego było...

EOT

BTW: psychodeliczny chodzisz do szkoły w Białobrzegach??

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz ja nawet nie przeczytałem tego co oni tam pisali ;) Nie było: chęci, czasu i tak w ogóle tego czytać mi się nie chciało :rolleyes: za dużo tego było...

EOT

BTW: psychodeliczny chodzisz do szkoły w Białobrzegach??

Tak, jeszcze rok został...

Aha, ja nie byłem odosobnionym przypadkiem nagannego zachowania, chyba najgorzej mieli ci, którzy skończyli LO z takim zachowaniem (a było ich z 5-6 osób ), bo w II klasie to jeszcze da się jakoś z tym żyć...

Edytowane przez psychodeliczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No juz jestem po wszystkich egzaminach :) ;)

Systemy Operacyjne : 3.5

Wstep do finansów : 4.5

Matmatyka : 3.0

Ekonomika Przedsiebiorstw : 3.5

Algorytmy i Str. Danych : 3.0

Mikroekonomia : mysle ze dobrze :)

cwiczen nie licze :] bo po co :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi