timmon24 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 tak jak w temacie zamierzam kupic odtwarzacz MP3 ale nie mam pojecia gdzie hmm mysle o allegro albo jakims MEDIA MARKT zalezy mi na najtańszym ale w miare dobrym jak na ta cene moglby ktoś dac mi jakas wskazówke ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Ech. Czytasz recenzję. Wybierasz model. Porównujesz ceny allegro/sklep/inne. Wybierasz najtańsze. Kupujesz. Proste, nie? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzik90 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 (edytowane) Ja miesiac temu kupiłem Creative MuVo TX w MM. Zaplacilem 5 zł drozej niz na allegro ale nie musiałem płacic za przesyłkę. Ceny są porównywalne wiec jezeli masz blisko jakis MM albo Saturna to idź tam kupic bo sie opłaca. Edytowane 17 Czerwca 2005 przez kondzik90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...