h4ndstyl3 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Mam problem z grą GTA SA. Podczas grania (tylko w dynamicznych momętach akcji) na monitorze pojawia sie komunikat na niebieskim tle, trwający ułamek sek. tak ze niemozna nic odczytac, no i restartuje sie komputer. Niewiem co jest grane mam w sumie podkręconego semprona +2400 (1667Mhz) na 2000 Mhz. Wydaje mi sie ze własnie przez to podkęcenie gra niedziała, ale po powrocie do domyslnych ustawień dalej to samo!!! (reszta gier działa bez problemów) Może ktoś wie o co chodzi. Proszę o pomoc. Dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 zasilacz :> jaki masz obecnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 a ten gigabajcik z podpisu kręcony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Moze nazbyt grafike podkreciles, jezeli nie to sproboj na innych sterach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
point1 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2005 mam ten sam problem i niewiem co to jest tez wyskakuje mi ten niebieskie ekran i restart !! a przy innych grach wszystko wporzadku!!:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 wykasujcie plik "gta set" z folderu users w Moich Dokumentach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 A jaka temperaturka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brainfucker Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 spronuj tutaj: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=138462&hl= powinno pomoc jezeli inne gry smigaja normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Mialem identyczny problem i nei wiedzialem czym bylo to spowodowane. Wszystko "naprawilo sie" dwa dni temu jak przenosilem sprzet do nowego big towera. Wydaje mi sie ze po przeczyszczeniu pentagrama ktory zakurzony byl bardzo sytuacja sie poprawila. Moze procesor za bardzo sie grzal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
point1 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 prosze niech ktos wymysli sposub na te GTA bo niemoge se pograc dłuzej niz 5min :angry: a mam zlamana noge wiec sie zanudze :? ja juz próbowałem wszystkiego zmieniałem chyba 4sterowniki do karty graficznej instalowalem 2 systemy jeden starszy drugi nowszy :unsure: ! sprobuje jeszcze zainstalowac windows 98 chociaz niewiem co to pomoze :unsure: prosze pomocy! a ktos chcial zobaczyc moje napioecia i temp daje załacznik pomocy :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 (edytowane) Watpie zeby zmiana systemu cos pomogla ;/ Sprawdz czy sie wywala na najnizszych detalach i ile wtedy wytrzymuje... Jak sie nic nie sypnie to moze wystarczy zmiejszyc rozdzielczosc czy wylaczyc kilka wizualnych wodotryskow... Wlasnie, nie napisales jaka masz temp na procku, jak Ci system pada i sprawdz jeszcze temp na grafie, najlepiej dotknij jak nie mozesz inaczej... Edytowane 18 Czerwca 2005 przez szmon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Trzeba zainstalować najnowsze STERY Audio to wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
point1 Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 dałem najnisze detale i rozdzielczosc <_< i pogralem 1min i 46s :angry: znów restart ! temp na kompie niezmienia sie a na krcie graficznej mam zamątowany wentylatorek wiec niemoze sie przegrzewac! <_< a co do sterów Audio to co mam zrobic ? bo mam zaistalowane stery orgnalne z płyty głownej Abita Nf7 :unsure: podajcie linka do jakis innych sterow prosze :mur: Pomocy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeroSuper Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Jeżeli wysakuje BSOD, to warto by sprawdzić o czym on informuje. Zainstaluj Windows Debbugera (wątek w dziale FAQ) i sprawdź od czego ten BSOD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRk MaN Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witam Ja również mam problem z GTA:SA ale o nieco innym podłożu.Otóż gra za cholere nie chce chodzić mi w rozdzielczości 1024x768 @ 85Hz tylko 60Hz.Ekran jest wtedy nie naciagniety do konca i strasznie jarzy.W opcjach Nvidia mam ustawione wszystko poprawnie,równiez w ustawieniach karty graficznej.Wszystkie gry normalnie chodza na 85 tylko nie GTA.Umie ktoś na to zaradzić? PS:moja karta gf fx5900xt PS2:riva tuner tez nie pomogl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmon Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Skoro w sterowniku jest dobrze to moze jakims programem? Moze powerstrip, albo nvreffix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
h4ndstyl3 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Gra juz działa bez problemów!!! Trzeba zainstalowac nowsze sterowniki audio dla płyt z nForce. Podaje linka: http://centrumxp.pl/windows/download/stero...opis.php?id=128 W moim przypadku i z moim sprzetem pomogło. Dzieki wszystkim. Ide grac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRk MaN Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 U mnie też działa z tym odświeżaniem ekranu,trzeba było ściągnąc Refresh Locka i Refresh Force'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rehsif Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witam, mam ten sam problem. Jestem pewny ze nie jest to wina oc. Gra sie wiesza tylko podczas wykonywania misji (przynajmniej u mnie). Moj brat nie bral zadnego zadania tylko biegal po miescie i bylo OK. Jak tylko cos przyją to reset. Zainstaluje te stary audio i zobaczymy co będzie, ale nie martwcie sie to nie jest wina sprzetu!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaki Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Ja wam radze zainstalować wina 98 bo XP to syf jedynie łądny z wyglądu.Mam kafejke i mam na karzdym win98 i GTA SA śmiga bez problemu :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...