Greenday Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam! Co mam zmienić w ustawieniach Flash Get'a, żeby mi ściągał pliki? Po przeinstalowaniu systemu klikam "sciągnij przy pomocu Flash Get'a" i nijak nie reaguje :mellow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam! Co mam zmienić w ustawieniach Flash Get'a, żeby mi ściągał pliki? Po przeinstalowaniu systemu klikam "sciągnij przy pomocu Flash Get'a" i nijak nie reaguje :mellow: 1502971[/snapback] Jaka przeglądarka i wersja flashget'a? Sprawdź w opcjach zakładkę Monitorowanie, powinny być zaznaczone opcje dotyczące monitorowania kliknięć w przeglądarce. Jeżeli używasz opery to przeinstaluj wtyczkę operaget. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 18 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witam samm-ur! Mam wersję 1.65. Używam przeglądarki Avant Browser, ale wcześniej nie miałem żadnych problemów. Sprawdziłem po Twoim poście na wszelki wypadek czy działa w IE. Nie działa. Wszedłem do zakładki "Monitorowanie". Mam zaznaczone "Monitoruj" i "Potwierdzaj". Opery nie używam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz_ch Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witam! Co mam zmienić w ustawieniach Flash Get'a, żeby mi ściągał pliki? Po przeinstalowaniu systemu klikam "sciągnij przy pomocu Flash Get'a" i nijak nie reaguje :mellow: 1502971[/snapback] ale rozumie się, że po przeistalowaniu systemu przeinstalowałeś również program FlashGet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greenday Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Strzał w 10, panie Grzegorzu_Ch! Dzięki śliczne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Może wywaliłeś jakimś antywirusem, albo antyspyware adware Flashgeta, które instalowane jest razem z darmową wersją. Bez tego może nie dzialać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...