EaDyM Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 jest nastepujaca sprawa podpiolem sobie wentyl do kompa i niedziala tzn nie zalacza sie chyba bios bo wyskakuje kod 90 na wytswietlaczu i niewlacza sie monitor a wszyskie mozliwe diody migaja i nieda rady nic przepinalem i wogole nic niesqtqje czarno nawet grafe wymienialem niemam kompa i prosze o odpisanie na moja komorke >>691535343<< Mozliwe ze bios sie spiepzyl?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Może byś zredagował swoją wypowiedź ? Pozatym podaj co zrobiłeś ? Jaką masz konfigurację. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Odpowiedź na ostatnie pytanie, możliwe. A co do reszty, to jakbyś tak użył znaków interpunkcyjnych to może dało by się zrozumieć coś z tego Ciągu wyrazów. Domik ma rację, nie podałeś szczegułów konfiguracji. Nie napisałeś gdzie i jak podłączałeś wentyl (3pin, molex?), może zrobiłeś zwarcie przy podpinaniu. Możliwe jest też wiele innych rzeczy. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amador Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Miałem to samo (wyświetlacz na 90) płyta właśnie wróciła z serwisu. Padła kostka biosu. Co ciekawe wyłączyłem komputer wieczorem, a rano już nie wstał :angry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EaDyM Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 aha nom to napewno padl bios dzis wyciagnolem ja i na wszystkie sposoby sprawdzilem to samo oddam ja do gwarancji i pewnie wymienia aha i przepraszam za znaki ale mi sie naprawde spieszylo dzieki narq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...