Oort Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 uzywam gaima, ale nie da sie wysylac sms'ow i bardzo z tego powodu cierpie :wink: ale jakby ktos mi cos poradzil to bylbym bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 wiem ze jest takie cos jak kadu-kadu ale niestety nie wiem czy mozna wysylac z tego sms... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 kadu sie nazywa i kumpel mowil, ze nie mozna... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ehM .. ekg :> http://dev.null.pl/ekg .. ale jakos stronka sie nie otfiera :/ zobacz jeszcze tutaj --=> http://www.fkn.pl/download/program/id__102/did__11/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ekg i gnugadu pozwalaja na korzystanie z zewnetrznego programu do smsow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ekg dziala w trybie tekstowym zdaje sie. Zainteresowalbym sie tym gnugadu, ale co to za zewnetrzne programy do wysylania smsow? Jakies pluginy :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 To sa zewnetrzne programy. Chyba bezposrednio wspolpracuja z SMS Mikołaja Rydzewskiego jako zdecydowanie najpopularniejszym w polsce programem do wysylania smsow ( http://ceti.com.pl/~miki/komputery/sms.html ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 slicznie dziekuje :) w takim razie wyproboje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 chwilkę temu bawiłem się wine-em i jak chcesz to bez większego problemu "zwykłe" gg się uruchamia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oort Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 hmm, tylko, ze od kiedy wywalilo mi wszystko z dysku nie mam zadnego windowsa :) od dwoch tygodni jestem linux only 8) gnugadu mnie zadowala, ale przy kompilacji tego progsa do smsow wywalal mi mase bledow, jak znajde czas, to sie tym zajme :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...