Xalpha Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 KONIEC Z GŁUPIMI POSTAMI, OD 02.06.2005r. WYPOWIADAM SIĘ NA TEMAT Miałeś skończyć. Wracając do tematu: sprawa ograniczeń ilość postów/dostęp do forum był wałkowany już dawno temu. Problem jest w tym, że pojawiają się osoby z konkretnym pytaniem szukając konkretnego rozwiązania na które nie ma odpowiedzi na forum. I w tym momencie każemy takowej osobie nabijać posty tylko żeby mogła zadać pytanie. To jest troszeczkę bez sensu. A głupotę należy jak najbardziej tępić - właśnie po to jest regulamin. 1509764[/snapback] No, a propozycja z pierwszego postu ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 ja mam pomysł: przy zakładaniu nowego tematu żeby wielkimi literami pisało NOWY TEMAT O SA = BAN :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) ale przełożenie tematu o SA do "Ważnych" troche dało :D jakoś nie widuje nowych topiców o GTA SA :P ale co z tym filtrem ? na słowa : GTA , SA ,POMOCY , SZKÓŁKA SAMOCHODOWA I LATANIE . i jeszcze inne słowa związane z tą grą :P ale oczywiście blokada tylko przy zakładaniu tematu ,tak wogóle to nie ... Edytowane 22 Czerwca 2005 przez kev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 A jak ktoś będzie chciał napisać np o GTA 4, bez sensu nic to nie da moim zdaniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 KONIEC Z GŁUPIMI POSTAMI, OD 02.06.2005r. WYPOWIADAM SIĘ NA TEMAT Miałeś skończyć. Wracając do tematu: sprawa ograniczeń ilość postów/dostęp do forum był wałkowany już dawno temu. Problem jest w tym, że pojawiają się osoby z konkretnym pytaniem szukając konkretnego rozwiązania na które nie ma odpowiedzi na forum. I w tym momencie każemy takowej osobie nabijać posty tylko żeby mogła zadać pytanie. To jest troszeczkę bez sensu. A głupotę należy jak najbardziej tępić - właśnie po to jest regulamin. 1509764[/snapback] No i skończyłem, podsunąłem tylko pomysł, albo zrobić coś takiego: TWEAK JEST JAK MEDIA MARKT, NIE DLA IDIOTÓW! P.S. Pewnie zaraz padną pytania co tu robie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 No i skończyłem, podsunąłem tylko pomysł, albo zrobić coś takiego: TWEAK JEST JAK MEDIA MARKT, NIE DLA IDIOTÓW! P.S. Pewnie zaraz padną pytania co tu robie :lol: 1511328[/snapback] KONIEC Z GŁUPIMI POSTAMI, OD 02.06.2005r. WYPOWIADAM SIĘ NA TEMAT ... SGJ Mozesz troche powiększyć czcionke w tym ogłoszeniu w działach Gry I Extremalne ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ja nie mogę, ale ta wielkość jest dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...