Skocz do zawartości
Xalpha

Dział "gry"

Rekomendowane odpowiedzi

KONIEC Z GŁUPIMI POSTAMI, OD 02.06.2005r. WYPOWIADAM SIĘ NA TEMAT

Miałeś skończyć.

Wracając do tematu: sprawa ograniczeń ilość postów/dostęp do forum był wałkowany już dawno temu. Problem jest w tym, że pojawiają się osoby z konkretnym pytaniem szukając konkretnego rozwiązania na które nie ma odpowiedzi na forum. I w tym momencie każemy takowej osobie nabijać posty tylko żeby mogła zadać pytanie. To jest troszeczkę bez sensu. A głupotę należy jak najbardziej tępić - właśnie po to jest regulamin.

1509764[/snapback]

No, a propozycja z pierwszego postu ?? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale przełożenie tematu o SA do "Ważnych" troche dało :D jakoś nie widuje nowych topiców o GTA SA :P

ale co z tym filtrem ? na słowa : GTA , SA ,POMOCY , SZKÓŁKA SAMOCHODOWA I LATANIE .

i jeszcze inne słowa związane z tą grą :P

ale oczywiście blokada tylko przy zakładaniu tematu ,tak wogóle to nie ...

Edytowane przez kev

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Miałeś skończyć.

Wracając do tematu: sprawa ograniczeń ilość postów/dostęp do forum był wałkowany już dawno temu. Problem jest w tym, że pojawiają się osoby z konkretnym pytaniem szukając konkretnego rozwiązania na które nie ma odpowiedzi na forum. I w tym momencie każemy takowej osobie nabijać posty tylko żeby mogła zadać pytanie. To jest troszeczkę bez sensu. A głupotę należy jak najbardziej tępić - właśnie po to jest regulamin.

1509764[/snapback]

No i skończyłem, podsunąłem tylko pomysł, albo zrobić coś takiego: TWEAK JEST JAK MEDIA MARKT, NIE DLA IDIOTÓW!

P.S. Pewnie zaraz padną pytania co tu robie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i skończyłem, podsunąłem tylko pomysł, albo zrobić coś takiego: TWEAK JEST JAK MEDIA MARKT, NIE DLA IDIOTÓW!

P.S. Pewnie zaraz padną pytania co tu robie :lol:

1511328[/snapback]

...

SGJ Mozesz troche powiększyć czcionke w tym ogłoszeniu w działach Gry I Extremalne ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi