Puzzle Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Czy wie ktos jak i jakiego programu uzyc aby podzielic obraz plyty DVD na CD ? Nie chodzi mi o podzielenie w stylu... spakuj winrarem i podziel na woluminy... Tylko o to zeby wypalic obraz plyty DVD na kilku plytach CD i zeby instalator odpalil sie i zebym tylko podmienial plyty :)... tzn zebym mogl spokojnie zainstalowac to co tam mam z sidikow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 IMO to chyba jest jeden jedyny sposob, musialbys sie skontaktowac z producentami oprogramowania troche im wybulic kaski zeby zrobili dla ciebie wersje CD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 No nie wiem ;] napewno da się podzielić ;) vide PSx-2 ;] gry z dvd na kilku cd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 No nie wiem ;] napewno da się podzielić ;) vide PSx-2 ;] gry z dvd na kilku cd. 1508865[/snapback] I jak to wyglada wpraktyce ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzzle Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 I jak to wyglada wpraktyce ?? 1509103[/snapback] Własnie... jak ? Na innym forum... ktos wspominal cos o tym ze zrobil to w Alcoholu 120%... Ludziska odpisujcie, bo to wazne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 kurde , też sie nad tym zastanawiam , wybuliłem kaske na gta w wersji dvd bo myślałem że na drugim kompie nie pujdzie :mur: , ale o dziwo chodzi :blink: a teraz potrza by mi na cd dla drugiego kompa....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 kurde , też sie nad tym zastanawiam , wybuliłem kaske na gta w wersji dvd bo myślałem że na drugim kompie nie pujdzie :mur: , ale o dziwo chodzi :blink: a teraz potrza by mi na cd dla drugiego kompa....... 1511639[/snapback] to wepnij na czas instalacji ten dvd a pozniej uzyj patcha NOCD i po sprawie, GTA bedzie chodzic a DVD juz nie bedziesz potrzebowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Wybuliłem kaske na gta w wersji dvd bo myślałem że na drugim kompie nie pujdzie. 1511639[/snapback] Rozumie kupiles ogrinalnego GTA tylko po to, by sie upewnic ze ci nie pojdzie na slabszym sprzecie? :lol: A tak pozatym nie mozesz przelozyc napedow? Damn... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 w alcoholu 120% bez problemow sie dzieli. Przy robieniu obrazu mozna ustawic na jakiej wielkosci pliki ma podzielic. Wystarczy zrobic obraz z zamontowanego obrazu, ustawic rozmiar 700MB i gotowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 gierki na PS2 wydane na DVD sa niekiedy (teraz bardzo zadko) ripowane przez jakies grupy do formatu CD. Częsko DVDripy sa pozbawione filmikow muzyki dialogów i jakis pierduł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 co ma dzielenie obrazu na mniejsze do ripowania gier dvd i tworzenia z nich wersji CD?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 poniewaz stronie od alkocholu :lol: mam pytanie: czy da sie pozniej normalnie uzywac tych podzielonych plikow?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...