KWS89 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Siema! Chcę przedstawić wam następny film nie-fabularny mojego autorstwa powstały na zlecenie znajomego pt. "Power of the Simson". Film zawiera mało treści(a nawet wcale) i przedstawia amatorskie popisy na motorowerach. Waga pliku: ok.30mb Kodek: WMV. Jakość: Kiepsko-średnia. LINK DO FILMU Zapraszam do komentowania i pozdrawiam. Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 To jest "Party boy" z Jackassa;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 (edytowane) Ja ściągnęłem z netu pod nazwą "Party boy theme" :wink: Edytowane 27 Czerwca 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Gratulacje dla kierowcy Simsona, bo niezłe wyczyny robi. Najbardziej mi się podoba jazda na trawie kiedy tylne koło buksuje. P.S. Czy ten film nie powinien się nazywać: "Power of the Simson & Jawa" ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 Ta jawa jest za słaba, żeby zamielić kołem na aswalcie? BTW. Fajny tłumik ma ta jawka. A sam filmik jest... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 @Sysak. Proszę powiedz co jest :-| w filmie to w następnym już tego nie będzie(postaram się poprawić) :wink: Jawka nie dała rady zamielić bo ma chamskie kapcie na których skacze jak konik polny <_< Za tłumik gościu dał coś ok. 50zeta ale i tak jest słaba. W przyszłym tygodniu może się zbiore z kumplami to nagramy "sekond ediszyn" :lol: Może oprócz tych ludków którzy byli będzie jeszcze 2xSimson, Ogar, Jawkolot(niby 50ccm ale grzeje ponad 80) i jakiś badziewny plastikowy skuter;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Więcej bączków i kręcenia po asfalcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 (edytowane) Radzę zastosować montaż. ;-) Może znajdziecie kogoś kto ma simsona i zrobicie wyścig. Możnaby jeszcze wstawić ujęcia z za kierownicy. Wyjazd na drogę też nie zaszkodzi. BTW. Jeśli jawa kumpla jest słaba, to niech sobie wypoleruje kanały w cylindrze. Edytowane 2 Lipca 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 Wypolerowane, ale to i tak nie to... będzie planował głowice z tego co wczoraj zrozumiałem. Planujemy w przyszłym tygodniu następną część nagrać i będą moze jeszcze dwa simsony dodatkowo i jak się uda zwerbować mikutowatego to będzie jawkolot, najszybsza jawka w mojej gminie:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 właśnie robie filmik dla Narzeczonej.. o nas.. ...i juz wiem.. czego nie robic :] a tak na serio.. moze sprobuj.. zrobic jak ja...? zmontować niektóre rzeczy pod muzyke.. dobrać coś bardziejszego od umpa umpa.. i takie tam.. skoryguj dzwięki- albo muzyka albo bzyczenie tych 2suwów.. bo nijak to nie pasuje.. sorry, ale nie moglem się powstrzymać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Każda porada jest dobra i się przyda :D Film składałem w ciągu godzinki(+pół na przekodowanie) więc za dużo niestety nie moglem naknocić :wink: Jak już mówiłem, filmik był zrobiony dla znajomych którzy zarzyczyli sobie właśnie muzę umpa umpa(nastepny film będzie bardziej zróżnicowany pod tym względem :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Kiedy kolejna część ? ? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 przewidziałem że po ściągnięciu będę żałował straconego czasu i łącza, więc nie zassam :-P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Niestety ale kolejnej częsci racej w niedalekiej przyszłości raczej nie będzie(problemy organizacyjne) ale bedzie na pewno. Chwilowo dopracowywujemy naszego Jackassa(szacujemy że skończymy w tym tygodniu ale premiera internetowa może się baaardzo opóźnić bo raczej darmowego servera nań, i jeszcze nie wiem ile film będzie zajmował(wiem że będzie miał 50-70 minut @ Xvid=HGW ile mb :cry: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 wstawiajcie do torrenta :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) Torrenta jak stworzyć;) Program mam ale gorzej z konifguracją :wink: i później będą jaja z pobieraniami bo bym musiał mieć kompa 24/7 włączonego :mad: Rozmiary: MPG- 800mb AVI@XVID- ok 600 WMV- ok 300 Myśle zeby jescze do Win Rara wrzucić, podzielic na 20-25mb czesci i na serwery;) Chyba ze jest jakiś darmowy który oferuje ok 300mb przez FTP :wink: Edytowane 14 Lipca 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...