metal Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Właśnie prze przypadek znalazłem w internecie stronkę kapeli Smudge i bardzo mi się podoba szczególnie kawałek reflexes i empty ! Jak chcecie to looknijcie: Smudge... ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Zaraaabiste!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 w morde jeza 8O czemu wczesniej nie slyszalem tej kapeli :roll: podsumowanie = zasysac i to migiem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 ... mówi sie że polska ciężka muza umiera i mi się wydaje że umiera ale tylko komercyjna a undergroud ciągle żyje !!! i w polsce jest wiele bardzo dobrych kapel i wcale bym nie chciał aby wplątały się w sidła komercji bo to im może zaszkodzić a jak ktoś mówi że w polsce nie ma dobrych a nawet bardzo dobrych kapel to niech się wysili trochę i poszuka to napewno znajdzie :D ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Gowniany zespol jakich wiele, widac ze nie osluchany z undergroundem jestes ;) Nie wiem co chcieli stworzyc, to chyba mial byc grunge, ale slabo im to cos wychodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Gowniany zespol jakich wiele, widac ze nie osluchany z undergroundem jestes ;) Nie wiem co chcieli stworzyc, to chyba mial byc grunge, ale slabo im to cos wychodzi... czyżby drugi Kuba Wojewódzki ??? :wink: :lol: buuhahaha... dżołk a tak wogóle to mi się to podoba i dla mnie to ma w sobie coś :D ... jak na nasze warunki [czyt.piękny kraj zwany polska :lol: ] ... ale i tak Acid Drinkers Power !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Wcale że nie, bo Sweet Noise i ich płytka Koniec Wieku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 No SN nagrali niezla plyte zgodze sie, chyba najlepsza w swojej karierze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...