Skocz do zawartości
Orion_THG

Otwory Montażowe W X 800

Rekomendowane odpowiedzi

Witam... na stronie VR-zone znalazłem liste z opisem rozstawu otworow montazowych do A64, AXP, P4, Gf 6800 i kart ati... Niestety nei jest tma napisane jaki jest rozstaw otworow w X800... czy jest to standardowe 55mm jak we wszystkich grafikach do R9800wlacznie?

Pytam sie bo mam Atrie GPU i jezlei X800 mialby rozstaw otworow 55mm to kupilbym karte ati (nie musialbym nic kombinowac z zapinka). Jezeli X800 ma inny rozstaw to wtedy nie ma dla mnie roznicy jaka grafe kupie... i tak bed emusial improwizowac :(.

tak wiec jaki rozstaw maja otwory montazowe w X800?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie :P

4xRevoltek Dark Blue 120mm @5V z zgrabnym kartonowym shroudem ;)

Temperatury wody nieznam Ale sądząc po temp CPU i GPU oraz po tym że podniesienie nap wentyli do 12V nic nie daje wnioskuje że jest bliska temp powietrza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa... no ja mialem przy 6600 rdzen 1.4v 500 Mhz stres (3dmark03) w petli maximum 43 stopnie.. i to nie teraz w lecie a tak troche wczesniej jak nie bylo jeszcze takich upalow.. pasta silikon ale to chyba nie ma wplywu przy takich ilosciach ciepla. Woda miala jakies 28-29 st chyba..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zerknąłem i widzę że też masz kartonik :D A te krystale prezentują się podobnie do Revolków tyle że moje są ciemniejsze. Pastę mam AS Ceramiqe.

Zasze uważałem że rola chłodnicy jest niedoceniana. Ludzie składając wc kupują bardzo drogie bloki (czasem też bardzo wydajne ;)) i do tego byle jaką chłodniczkę (często nie wyczyszczoną nagrzewnicę) a potem pojawiają się topiki: "Mam super (drogie) WC i wysokie temperatury".

Ahhhh zima ... jak ja tęsknię za temperaturami CPU w okolicy 20C ... choć i tak komp lepiej znosi upały niż ja :(

Dobra koniec OFFtopic.

O czym to było .. Aaaa o otworach X800. Miałem R9500PRO teraz X800 i bloczek pasuje wiec chyba bez zmian ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi