Skocz do zawartości
yotomeczek

Na ile kręcicie GeForce3 Ti200 ???

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem pod wielkim wrażeniem możliwości GeForce3 Ti200 Leadtek Winfast 64MB DDR tv-out / DVI 8O

Qmpel qpił i jezt za***** :oops:

Domyślnie 175/400 MHz testowaliśmy 3DMarkami i CodeCreatures @ 255/555MHz :D (natura średnio 34FPS, D1000@1120 na ECS :evil: )

Aha pulpit windy można oglądać nawet przy ustawieniach 270/600 !!!

A jak u Was ? (mam na myśli wszelkie maści GF 3 Ti200)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gainward GF3Ti/500XP JUMBO 128MB DDR (procesor na karcie Ti200), ale Gainward ma takie oznacznia, kręci się na 265/570, bez artefaktów, przechodzi 3dMarka 2001 bez problemu.gdy dałem 265/600 ekran w 3dMarku na wstępie robi się ciemny a zaraz potem zwis. Powyżej 575 pojawiają się przekłamania w grafice. Kolejna sprawa, że procesor na karcie grzeje się za bardzo. Ten wygladający fajnie radiator nie jest dużo wart - świszczy okropnie a chłodzi przeciątnie. Jak zaadoptuje mój radiator z poprzedniego procka (Duron 800) to będzie cool/cold.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To chyba masz takiego Leadteka jak ja to wersja T. U mnie narazie 240/530. Ale przejscie 3dmarka 2001 to nie wsdzystko.U mnie 3d2001 mogl biedac w kolko 3 H i nic a p;ogralem dluzej w nascar4 lub q3 i zwiechy po jakichs 3 H. teraz powoli sie wspinam z zegarami . rdzen zostawie chyba 240. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha pulpit windy można oglądać nawet przy ustawieniach 270/600 !!!

Jak osiągnął 270 na procesorze karty, bo u mnie suwak kończy się na 265 ??

Na oryginalnym oprogramowaniu karty

3DMark 2001 bez artefaktów.

Temp. w pokoju 28 stopni

Może nawet da radę więcej, ale brakło czasu (zaczęliśmy od 220/500) i powoli do góry) - o 3 nad ranem daliśmy spokój

Właściciel sprzętu Mr.Pool -grywa w Herosów, więc kręcenie raczej tylko do testów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a zmieniales cos w tym leadteku? czy nic? Mysle o kupnie radiatorow na pamiecale nie wiem czy to cos pomoze...

Ten leadtek ma jeden wielki radiator na GPU i pamiątkach ...

Wciąż jestem w szoku tych 600MHz pamięci (może pójdą więcej - suwak kończy się na 600)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yotomeczek pewnie masz wersje TD lub naqwet THD one maja wlasnie taki sajebisty radiator i nawet z tylu karty maja:) Ja mam wersje T z takim ciekawym coolerem z metalowym wiatrakiem ( palce juz sobie pokaleczylem :D )

Ale 600 to juz duuuzo, jak chcesz wiecej do zaladuj NVTweak najnowszy ten ma do 800 :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...