jediknight Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Na dniach będę kupował 17" LCD. Chcę aby był "do wszystkiego". Decydowałbym się raczej na high-end. Najważniejsze jest przyjemne wrażenie w obrazie, czyli soczyste kolory, dobra reprodukcja, ale panel ma także nie smużyć. Najlepiej żeby nie był na TN+, ale jeśli tylko kolory są bardzo dobre to ok. Co polecacie? Znalazłem jak dotąd takie modele: Eizo L557 Fujitsu-Siemens P17-2 iiyama e431s-b3s (co to w ogóle jest?) iiyama h431s-b LG L1720P, L1740P, L1780U, L1780Q Czy myślicie, że za tyle kasy lepiej już kupić 19" na S-IPS (dołożyć jakieś 200 zł)? Czy może lepiej postawić na highendową 17"? I co sądzicie o 1780Q? Czy różnica pomiedzy tym a 20P/40P moze byc zauwazalna? Licze na feedback. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk.drob Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Poczytaj temat o LG 1740P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntgale Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 @jediknight przenieś raczej to pytanie na forum mva.pl, bo tu raczej takiej odpowiedzi nie uzyskasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmh Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) Sam mam problem z wyborem LCD. Zdecydowałem się na matryce S-PVA i na dniach zamawiam P19-2 (http://sirius.pl/product.php?action=info&id=15323&sid=1), lub poczekam do jesieni na Samsunga 192P+. Raczej nie polecałbym Ci matryc TN... szczególnie z czasem 25ms (jeżeli to ma być monitor do wszystkiego - to jak Ty chcesz na tym grać?), przecież to już przeżytek. Na twoim miejscu wybrałbym tego fujitsu-siemens. Pozdrawiam. Edytowane 23 Czerwca 2005 przez tmh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...