ra-v Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Chciałem sie spytać czy zna ktoś adres do exploita do jportala... Proszę bede bardzo wdzięczny PS. szukam juz tego 2 dni.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 CHyba odpoczniesz od forum ... :mur: :kijem: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 dlaczego ma odpoczywac od forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 zapomniałeś spytać o cdkeye do windowsa i poprosić o cracka do gta:sa... :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ja znam adres :D http://google.pl ;) Miłego urlopu od forum, ciepło jest to nie będzie źle ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 matko przecież ja nie chce nikomu hackować ja mam strone w jportalu i chciałem sie dowiedzieć jak sie można do niego włamac a jak sie juz dowiem to moze jakoś by to zabezpieczyć na dowód oto moja strona http://www.members.lycos.co.uk/ravrafcio/index.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Znam ;] Ciekawe kiedy będę miał hasła? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Jeżeli naprawdę chcesz tylko zabezpieczyć swoją strone to najlepiej zmień skrypt ;> To teraz taka moda, że każdy się na swoje forum włamuje ?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Jeżeli naprawdę chcesz tylko zabezpieczyć swoją strone to najlepiej zmień skrypt ;> To teraz taka moda, że każdy się na swoje forum włamuje ?! 1511472[/snapback] teraz jest moda na włamywanie się samemu sobie na gg :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ja tam zawsze z rana sie wlamuje do kompa, tez modne ostatnio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ParanoiK jak chcesz to sie włam.... tylko mozesz mi napisac na priva jak to zrobiłes :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ParanoiK jak chcesz to sie włam.... tylko mozesz mi napisac na priva jak to zrobiłes :> 1511578[/snapback] Ciekawe.. bo z tego co napisał Para to wynika ze zamierza złamac hasełka Brute-force`m :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 a ja próbowałem juz bruta-forcem nie dało rady.. a jaki jest najlepszy program łamiący z bruta-forcem ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 dobra juz nieważne... dałem sobie z tym spokój... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Znam ;] Ciekawe kiedy będę miał hasła? :> 1511448[/snapback] BTW. Skoro taki temat-jedna rzecz mnie gryzie i ciekawi - bawisz sie w withack? Jak tak to mam pytanko - zrobiłeś już 6ste? Bo ja miele już ~30 godzin(Duron 1,1Ghz) i nic :) Chyba że złą mteodą ide to trudno ;) Ale chciałbym sie upewnic ze zadanie jest wykonalne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Przepraszam bardzo :) Sid możesz rozwinąć swoja wypowiedź ? bo nie za bardzo wiem OCB ;] 1512009[/snapback] To było skierowane wyłącznie do ParanoiKa ;) Ale jeśli tak bardzo chcesz wiedzieć: www.withack.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ra-v: jportal jest dość podatny na sql-injecty ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...