r0bu$ Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Czy jest taki prgoram ktory wyedytuje zapisany juz film ! nie chodzi mi o windows Movie maker lecz poszukuje programu ktory nalozy na siebie jakies litery !! moze pisze niezrozumiale !! podam przyklad 1.Jest film na dole filmu caly czas pisze Adam 2.chce w te miejsce wkleic inny napis zzeby nei bylo wiadc Adama HELP HELP HELP plose pisac jaki soft jaki sposob jaki link ! :@:@:@:@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 ehm , takiej opcji o ile ja wiem jezcze w zyciu nie widzialem , ale zawssze mozna kombinowac , jesli ten napis jest na pasku PAL to mozesz zrobic 'czarna" maske i na to dac inny napis , jedyny bol ze musisz film renderowac od nowa na zerowej kompresji co zajmie ci TRRROOOOOOOCCCCCHHHHHEEEE czasu <_< ja pracuje na Sony Vegas 5.0 i jak narazie jeden z lepszych programow do obrobki video i audio ( ale to drugie w mniejszym stopniu ) . B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasik1992 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 cze , jak wogole sie korzysta z tego Sony Video Studio ? pomorzecie mi ? albo czym mam obrobic filmik z cyfrowki ? jaki program ? pomozcie : wasik1992@tlen.pl | gg : 3512323 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 poszukaj sobie tutoriali... Jak nie czaisz co to keyfrejm, tajmlajn, bezier, tryby nakładania, kompresja audio i video to odstaw narazie montowanie filmów i trochę poczytaj teorii... a do edycji audio z vegasem działa równolegle znakomity sony sounforge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe2005 Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 ja od siebie dodam adobe premiere, tam poprostu walniesz obiekt który widnieje przez caly film i zasłonisz tego Adama czymś co sam wymyslisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Adobe Premiere lub Cyberlink PowerDirector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 (edytowane) tylko teraz weź rekompresuj cały film, renderuj od nowa.. i kompresuj ponownie.... niedość że potrwa to 2 tygodnie to jeszzce jakość wyjściowa będzie kiepska i objętość pliku wzrośnie... Nie ma takiego programu który umożliwia wprowadzene drobnych zmian na zasadzie podobnej do bezstratnej edycji plików JPG? Edytowane 17 Marca 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Witam podlacze sie do tego tematu, bo nowego nie ma sensu zakladac.Sprawa wyglada nastepujaco.Moj Tato kupil sobie tuner TV.Chce on sobie nagrywac filmy z TV na kompa, ale jednak to sporo zajmuje.Jest w zalaczonym programie kilkanascie koderow, ale nawet po skompresowaniu przez nie i tak film sporo zajmuje. Potrzebuje nazw jakis programow/programu do kompresji filmow, latwego w obsludze bo to raczej moj tata sie nim bedzie poslugiwal.Zreszta moja wiedza w tym temacie takze jest plytka, bo nigdy z tym nie mialem do czynienia Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommi_bydg Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 VirtualDub a kodek to najlepiej Xvid. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Moglby mi ktos w skrocie objasnic dzialanie tego programu??Tzn jak skompresowac plik video konkretnie .avi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Tu masz WSZYSTKO opisane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...