Tom.O Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Witam, Rozkręcałem dzis komputer mojej dziewczyny i zobaczylem ze ma złamane mocowanie coolera - to które jest przykręcone do płyty głownej. Procesor P IV 478 1,6GHz. Czy można kupić samo mocowanie, bądz jakiś coolerek ale o wymiarach niewiele wiekszych niż boxowy( bo kondensatory są b.blisko) w niskiej cenie?(tak żeby było w zestawie to mocowanie) Z góry dziekuje za odpowiedzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 na allegro byly te mocowania kiedys pewnie teraz tez sa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 sam złamałem socket u siebie na abicie, na allegro można dostać, sam tam kupiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...