wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Jeśli macie jakiegoś kolege który ma Siemensa x35 (działa chyba też na x45 i chcecie mu zrobić kawał to wyślijcie SMS'a o treści : "%English" tak jak jest napisane powyżej, razem z "" Dostanie SMS'a a jeśli będzie chciał go odczytać zawiesi mu sie komórka i będzie cały czas Prosze Czekać :twisted: Uprzedzam iż w telefonach x35 nie będzie mógł go usunąć gdyź za każdym razem będzie mu sie wieszał kom. Jedynym wyjściem jest przełożenie karty do innego telefonu Noki czy innej firmy (byle nie Siemensa) i tamtym usunięcie tej wiadomości. Gdy zawiesi sie wam kom to wyjmijcie baterie i uruchomcie ponownie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 hehe...nie robie tacie mojemu takich kawałuff...ani mamie bo potem na mnie krzyczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 jestem ciekawy co na coś takiego powiedzieli by w serwisie :? jutro pojde i pokaże że jak chce przeczytać wiadomość to mi sie kom zawiesza :D i co najdziwniejsze to tylko z tą jedną wiadomością 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Testowane? (Dzis sam to sprawdze, bo bede mial okazje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Testowane na Siemensach x35 na x45 jeszce nie ale podobno też działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a dziala jak wysylam z zetu czy tylko z komorki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 z neta chyba też działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Z netu działa na 100% i na modelach SL42 i 45 też i chyba na większości Siemensów przynajmniej tych nowszych :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Z netu działa na 100% i na modelach SL42 i 45 też i chyba na większości Siemensów przynajmniej tych nowszych :D :D :D Sprawdzałeś ?? Wiesz może czy działa tez na Mt50 (chyba tak sie one sie nazywają) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Z netu działa na 100% i na modelach SL42 i 45 też i chyba na większości Siemensów przynajmniej tych nowszych :D :D :D Sprawdzałeś ?? Wiesz może czy działa tez na Mt50 (chyba tak sie one sie nazywają) ?? dzisiaj sprawdze na telefonie starej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Z netu działa na 100% i na modelach SL42 i 45 też i chyba na większości Siemensów przynajmniej tych nowszych :D :D :D Sprawdzałeś ?? Wiesz może czy działa tez na Mt50 (chyba tak sie one sie nazywają) ?? Sprawdzałem na swoim SL42 i działa podobno działa też z innymi językami np. polish, musi być napisany tak jak w telefonie chodzi tu nie o konkretny język, ale o zapis wiadomości, którego nie może odczytać telefon na Mt50 działa na 90% bo sam nie sprawdzałem, ale czytałem na jakimś forum jak strasznie się podniecali tym ''bajerem'' więc chyba działe na większości modeli,- zresztą co szkodzi spróbować ja tak zrobiłem i wiem, że działa, - telefon przecież na tym nie ucierpi :) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Na MT50 tez to dziala. Ciekawie nawet to wyglada :) P.S. Da sie to ominac w tym modelu. Fakt ze caly czas pokazuje "prosze czekac" ale wystarczy przytrzymac czerwona sluchawke i juz sie odblokowuje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 w C35i wiesza sie tak że nic nie pomaga, tylko wyciągnięcie baterii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 w C35i wiesza sie tak że nic nie pomaga, tylko wyciągnięcie bateriino i o to przecież chodzi :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 a jak fajnie wysłać to komuś kogo właśnie widzisz :twisted: odbiera normalnie SMS'a i nagle 8O :x :( :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 jeach!!!!! wypas na mt50 pisze prosze czekac i [gluteus maximus] nic wiecej... da sie wyjsc.... kiedys na hacking.pl byl news cos o noki obczaja cos ktos o tym?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Tak na Nokie (dosc stare) wysylalo sie same kropki "." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Dzęki za informację. Napewno z niej skorzystam jak będzie trzeba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Tak na Nokie (dosc stare) wysylalo sie same kropki "." A jaki to sa dość stare? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 mi sie raz motorola v2288 zwisila w menu szybkiego wyboru :) ale nie wiem dlaczego, pomoglo wyjecie bateri :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Działa na: -S' MT50(m 50 tesh) -S' C45 -S' C35 ( podobnych) Testowane by ME :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 na m35i tez dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 a macuie cos to eryka???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 a macuie cos to eryka???? tylko porządne telefony :P mają tak zawansowane funkcje jak ta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 nie polecam wysylanie z np c35 na mt50 bo ten sie nie zawiesza tylko pisze prosze czekac...... da sie z tego wyjsc i da sie to edytowac i koles odczyta wiadomosc i odesle to samo ;) i zawiesie nam komurke hehea Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 hehs, sprawdzilem, wysallem na c35 i...................doopa normalnie odczytalem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 hehs, sprawdzilem, wysallem na c35 i...................doopa normalnie odczytalem :/Jak napiszesz z małej litery ("%english") to nie działa. Wpisz dokładnie tak "%English" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 milutkie :twisted: ja mam ME45 i zaraz sobie sprawdze. Wydaje mi się też, że jest metoda na skasowanie takiego esemesa bez przekładania karty do innego telefonu (ale taki mi się może tylko wydaje - w każym razie w ME45) Wystarczy (po odwieszeniu poprzez wyjęciem baterii) wysłać sobie jakiegokolwiek esemesa (tzn. nie zawieszającego), otworzyć go i wybrać usuń wszystkie - usunie też tega zawieszającego bez otwierania go. to tak jak by komóś nie chciało się przekładać karty. pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 i jeszcze raz ja - a ktoś wysyłał na erę przez bramkę internetową??? era dodaje jakiś tekst reklamowy - czy to aby nie przeszkadza??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 hehs, sprawdzilem, wysallem na c35 i...................doopa normalnie odczytalem :/Jak napiszesz z małej litery ("%english") to nie działa. Wpisz dokładnie tak "%English" eeeee razem z cudzyslowiem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...