Skocz do zawartości
Gość Rocca

Program Do Projektowania Budy!

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze Was o pomoc w znalezieniu programu, ktorego uzywali niektorzy forumowicze do zaprojektowania wygladu swojej przyszlej obudowy. Dzieki z gory! Pozdrawiam!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czekaj czekaj, jak on miał.................... a juz wiem....... MÓZG :wink: a tak poważnie to różnie ludzie robią, najbardziej harcorowi używali painta, inni 3d max studio, pamiętam ze add_ek miał zawsze fajne rysunki swoich projektów, więc spytaj sie jego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Parapety... Mam gotowy projekt, a chce uzyc programu aby umiescic moj projekt w przestrzeni... Trudno sie domyslic... Wystarczy lbem ruszyc i po klopocie...!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj ludzie, czepiacie sie zeby miec troche zabawy z chlopaka :? co niektorzy nawet chyba nie zrozumieli pytania (czeste ucieczki z polskiego w podstawowce? ;] )

widac od razu ze pyta o program http://www.sketchup.com/ jak juz dexter zauwazyl

Edytowane przez Radek_BVB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki RADEK!! Tak dokladnie! Chodzilo mi o SOFT!! Jeszcze raz dzieki! Pojecie mam ludzie!! A mod bedzie iscie galaktyczny!! ZAPEWNIAM!! Zamierzam wykonac obudowe w calosci z plexy!! SAM!! Bo pojecie mam i o tym! O innych rzeczach tez mam pojecie, ale chwalenie sie to cecha, ktora nie jest wpisana w moja 'pamiec'! Pozdro dla KUMATYCH!! Zbyty to robcie sobie na topicu smiechu, tam macie pelne pole do popisu! :razz: :razz: :razz: POZDRUFFFKI!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co "galaktyczengo" jest w pleksiglasowej budzie ?:|

1521984[/snapback]

tego dowiemy sie jak autor opanuje podstawy programu, zobaczy ze jest to dla niego za trudne, wezmie kredki i na papierze nabazgrze logo realu madryt na boku plexi i bedzie istne GALACTICOS :D :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sketch nie jest trudny. Z czasu który jest dostępny w trialu wystarczy 5% na naukę programu, a reszta na projekty :]

I właśnie mi coś ten topic przypomniał, więc dziękuję wszystkim, bo właśnie są wakacje i akurat skończyła się sesja ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki RADEK!! Tak dokladnie! Chodzilo mi o SOFT!! Jeszcze raz dzieki! Pojecie mam ludzie!! A mod bedzie iscie galaktyczny!! ZAPEWNIAM!! Zamierzam wykonac obudowe w calosci z plexy!! SAM!! Bo pojecie mam i o tym! O innych rzeczach tez mam pojecie, ale chwalenie sie to cecha, ktora nie jest wpisana w moja 'pamiec'! Pozdro dla KUMATYCH!! Zbyty to robcie sobie na topicu smiechu, tam macie pelne pole do popisu!  :razz:  :razz:  :razz:  POZDRUFFFKI!!

1521851[/snapback]

Pożyjemy zobaczymy Panie Prosto jak galaktycznie Panu wyszlo :) Mam nadzieje ze zamiesci Pan zdjecia gotowego projektu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi