Pichulec Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Zmniejsz rozmiar tego zdjęcia albo daj linka do niego bo się całe forum rozjeżdża ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisux Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 to co napisze nie spodoba sie wielu no ale taka jest nie tylko moja opinia. Przyznaje w tym wypadku absolutną rację - ja mam ABITA IS7 + presccot 3.0 i także mam problem z temp. PWM - buda duża dodatkowo 4 wichury w budzie i przy normalu bez obciążęń wszystko jest ok' - ale już po 30 min z obciążeniem temp na PWM wzrasta do prawie 75-80 stopni - bios sie drze - a człowiek się wkurza !!! temp podczas normalnej pracy: CPU 42' PWM 55' SYS 33' podczas "stresu" CPU 52' PWM od 65' do 80' - ze wskazaniem na wyżej (w upał doszło nawet do 85' !!!) SYS 36' PS - ta oryginalna pseudopasta co jest na NB - powinna być natychmiast wymieniana na coś lepszego !!! Pozdrawiam kisux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 a czym chlodzisz procka?? pewnie jakis cooler typu tower ktory nie dmucha w okolicach procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisux Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 a czym chlodzisz procka?? pewnie jakis cooler typu tower ktory nie dmucha w okolicach procka 1708127[/snapback] Na razie komp jest nowy ma niespełna 2 miechy - wszystko jest standard - czyli NB z tym głośnym colerkiem a procek na wentylu z BOX-a - ale w drodze jest zamówiony Pentagram Freezone QVC-120 Cu (właśnie przez te PWM) - tylko do cholery skoro na płycie jest prescoot ready - to moim zdaniem wsio powinno chulać bez problemów na standardowych ustawieniach i wyposażeniu - a jak nie to niech ABIT uprzejmie informuje klientów że jak zakładasz do tego abita presscota to musisz wydać parę złotych na dodatkowe chłodzenia - bo to przeca procek się nie grzeje tylko !!! Za ten numer następnym razem chyba kupię ASUSA - choć ostatnio też miałem starszego ABITKA i był spoko Pozdrawiam kisux Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...