MIR Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Calkiem niedawno moj Gainward wykitowal (juz po raz drugi :( ). Oddalem do serwisu, odeslali do firmy. Dwa dni temu przyslali z powrotem, ale.... Gainwarda 4600!!! Chyba nie musze mowic ze fajny prezen :D :D :D To sie nazywa firma!!! Swoja droga mam nadzieje, ze ten dluzej wytrzyma (chyba ze wymienia na Radka 9700 :twisted: ) Musze jeszcze zmienic podpis i zrobic testy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ladnie :))) ciekaw jestem jaka byla twoja mina jak zobaczyles 4600 :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ja miałem cos podobnego z płyta główną :-) oddałem vh6 dali mi vh6-2 i potem... bx133 :-) serwisantem był optimus nowy sącz :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 kór#A !!! wypas !!! jak ty to zrobiłeś ??? :D ... masz jakieś wtyki u gainwarda ? albo się machneli i pojebało im się z paczkami 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 nie taki prezent straszny, na zachodzie dostanie sie 4600 juz za 1000zl, gainward poprostu wycofuje sypnieta partie 4200 zastepujaca szybszymu geforcami a jednoczesnie robi sobie reklame na swieta ;) :arrow: MIR tylko pozadroscic 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ciekawe czy gdybym miał jeszcze gwarancje i zdech by mi procek to czy intel dał by mi najnowszgo Celerona :? wydajnością aż tak wiele sie przecież nie różnią :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ciekawe czy gdybym miał jeszcze gwarancje i zdech by mi procek to czy intel dał by mi najnowszgo Celerona :? wydajnością aż tak wiele sie przecież nie różnią :wink: :P jakbys mial felerna partie to by moze wymienili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Calkiem niedawno moj Gainward wykitowal (juz po raz drugi :( ). Oddalem do serwisu, odeslali do firmy. Dwa dni temu przyslali z powrotem, ale.... Gainwarda 4600!!! Chyba nie musze mowic ze fajny prezen :D :D :D To sie nazywa firma!!! Swoja droga mam nadzieje, ze ten dluzej wytrzyma (chyba ze wymienia na Radka 9700 :twisted: ) Musze jeszcze zmienic podpis i zrobic testy 8)No :) A to wszystko dlatego, że GeForce4 Ti4400 nie jest już produkowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 bueh to ja już pale mojego gf4 :wink: ... poczekam jak będą mieli tylko nv30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 uhh niezauwazylem ze mial 4400 :oops: :oops: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 ja też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilK Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 A co z Gaiwardami jest nie tak? Mój przy standardowym taktowaniu jest wporządku ale jak trochę podkręce to [gluteus maximus] robi się kolorowy ekran i trzeba czekać aż ostygnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Gratuluje mi na razie nie chcą wymienić 4200 a wiadomo że cała seria suxx mówią że u nich się nie wysypuję ale cóż na razie czekam :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 A myslicie, ze jak juz im raz odsylalem GF4 Ti4400 bo sie przegrzal (nie zrobilem tego specjalnei ofcoz), to drugi raz przyjma, za jakies pol roku bym sobie grafe wymienil :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 na świeta swietny prezent!! hyhhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...