3dfx Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 CZY CHCIAŁBYŚ ABY FIRMA 3DFX WRÓCIŁA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 tak ale tylko po aby byla wieksza konkurencja i wybor na rynku, bo jak narazie mamy tylko 2 duzych - nvidia i ati, bo powervr ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 pewnie ze bym chcail ale po co ta ankieta ? przecie to 3dfx'owi nic nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 troche by potanialy te karty noi....moze lepsze 3dfx bylo by od nvidi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Jestem ciekaw jak wyobrazacie sobie jej powot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 tia i być miał kartę na pół metra długą i jak to byc włożył do kompa, z 10 gpu, 10 wentyli, hałas grrr. 3dfx nie jako odzielna firma, ale jakas czesc innej. patenty mieli dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 CZY CHCIAŁBYŚ ABY FIRMA 3DFX WRÓCIŁAnie sadzish ze powinno to byc na oslej ???????? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 KTO W ANKIECIE WYBRAŁ NIE???? Voodoo to było coś pieknego, sam byłem posiadaczem Voodoo 3 3000 i jestem jesze obecnie Voodoo 2 12MB i te kart naprawde były i byłyby niezłe gdyby firma nie upadła :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemeq Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Pewnie że bym chciał, Voodoo 1 i Voodoo 2 były genialne, Rush i Banshee byly swietnymi pomyslami, ale gorsze wykonanie, a nvidia tylko zerżnęła te pomysły , delikatnie poprawiła i była riva 1,2 itd.Pewnie że bym chciał, Voodoo 1 i Voodoo 2 były genialne, Rush i Banshee byly swietnymi pomyslami, ale gorsze wykonanie, a nvidia tylko zerżnęła te pomysły , delikatnie poprawiła i była riva 1,2 itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lebioda Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Wytłumaczcie mi jedno skoro karty były tak świetne jak je chwalicie to czemu firma padła??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 zła polityka firmy :? zbyt póżne wprowadzanie projektów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 oczywiscie ze bym chcial , nadal mam v5 ;] i nie narzekam mogliby sie odrodzic i zrobic jakas karte taka przelomowa jak kiedys v1 bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 oczywiscie ze tak :D az lezka plynie ;) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 pewnie ze bym chcail ale po co ta ankieta ? przecie to 3dfx'owi nic nie da hehe za słabo znasz czowieka ktory założyl ten topic :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 firme zabil brak obslugi 32 bit koloru w V3 oraz brak T&L w VSA-100 (Napalm) oraz zbyt pozne wprowadzenie tego ostaniego. Jego wydajnosc byla zbyt niska w stosunku do GF 2 GTS i Radeona 256. Firme te wykupila nVidia za 70 mln $. Rzecz jasna swoj glos oddalem na "tak" - wieksza konkurencja na rynku no i te ich patenty z ktorych dzis korzysta nVidia (chocby Hidden Surface Removal) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Jasne, ze tak :-) Virtua Fighter II na Voodoo to było coś pięknego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Pewnie, że TAK!!! Pamietam jak cała rodzina z rozdziawionymi gębami ogladała Quake 2 na Voodoo1 - to był szok, te kolory... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Pamietam jak mialem pierwszy na osiedlu voodoo1 ... miazga :D Pewnie ze chce 3DFX spowrotem ale to co wyzej czyli zeby byl niezly stosunek cena/mozliwosci i oczywiscie porownywalne z najnowszymi kartami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 tak ale tylko po aby byla wieksza konkurencja i wybor na rynku, bo jak narazie mamy tylko 2 duzych - nvidia i ati, bo powervr ... ? dokladnie mysle tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Ale voodoo wymiatalo :) Pamietam jak dzis, jak do 4 megowego ATI dorzucili mi w sklepie voodoo1, a ja sie pytalem po co mi to ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Pamietam jak mialem pierwszy na osiedlu voodoo1 ... miazga :D Pewnie ze chce 3DFX spowrotem ale to co wyzej czyli zeby byl niezly stosunek cena/mozliwosci i oczywiscie porownywalne z najnowszymi kartami Ja tak samo :D:D:D. Dalem wtedy ponad 700 PLN'ow za V1. Ile to bylo wtedy dla mnie kasy... 8O 8O 8O (mialem chyba ze 12 lat...), ale ta SATYSFAKCJA !!!!!!!!!!! A pozniej... patrzylem z zalamanymi rekoma na ceny spadajace na leb... a na dzien dzisiejszy to V1 mozna juz za 5zl kupic :twisted: :twisted: :twisted: dobrze ze swojego sprzedalem jak byl warty jeszcze 50zl 8) . A tak pozatym to w starym kompie nadal siedzi VooDoo 2 12mb i quake 2 smiga mi 45fps w 800x600... (P200MMX, 32mb ram). A tak wogole to OCZYWISCIE ZE BYM CHCIAL ZEBY 3DFX WROCILO !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 =L@win@h= jakiś słaby ten wynik w QII jak na ten sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 =L@win@h= jakiś słaby ten wynik w QII jak na ten sprzęt. Slaby ????? wg mnie zajebisty... ale wg ciebie ile powinno byc ? Przypominam ze to jest P200MMX, 32 SIMM, na mobo Gigabyte'a na chipsecie 430HX (o ile dobrze pamietam... ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 hyh... 3 lata sie meczylem w q2 na 35 fpsach... mialem p166mmx 64ram i voodoo1... wiec 45fps na twoj sprzet to norma... zalezy jeszcze w jakiej rozdzialce... teraz mam jakies 1100 fps'ow i miazga (w timerefresh of'koz) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Slaby ????? wg mnie zajebisty... ale wg ciebie ile powinno byc ? Przypominam ze to jest P200MMX, 32 SIMM, na mobo Gigabyte'a na chipsecie 430HX (o ile dobrze pamietam... ) To różnica pewnie wynika z tego, że ja miałem P200 MMX na SDR i było ich 128, a mój wynik podchodził pod 60 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 kto smial 5 !!! razy zaglosowac na nie !! pytam sie wystapcie wy .... jak mogliscie ? przypomnijcie sobie te czasy kiedy v 1 panowalo eh co za ludzie taka wspaniala firma tylko za pozno wprowadzila nowe karty zeby mialy t&l prawdziwe agp to by nvidia moze miala godnego konkurenta -procz rzadkich wyskokow innych firm (ati) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Mnie tam rybka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ct1 Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Niestety, nie realne mazenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Niestety, nie realne mazenie.a szkoda... bardzo milo wspominam czasy glquake'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 Nadal wspominam tą kręcące się logo 3-DFX przy uruchamianiu gier pisanych pod Glide. Była to dla mnie magiczna karta. Q2 na Voodoo robił takie wrażenie że można było z krzesła spaść. Rewelacja. Szkoda że powrót KRÓLA jest już niemożliwy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...