Skocz do zawartości
siwy_bos

Co Do Opiekacza

Rekomendowane odpowiedzi

Zdecydowanie wole dodac sos kechupowy do srodka przed wpakowaniem do opiekacza. BTW czemu tosty tak szybko stygna ? 30 sekund i sa zimne... To wina chleba tostowego ?;>

za to nadzienie ruskich pierogów za cholere nie chce wystygnąć "na czas"

 

co do tostów

szyneczka, ogórek, ser TOPIONY

 

polecam ;)

 

co do sosu

 

majonez + ketchup w takch proporcjach, by sos nabrał barwy ceglastej wylany na tależyk koło tostów. później moczymy owy tost w przygotowanym sosiku i hap :D

Edytowane przez victor89

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie


×
×
  • Dodaj nową pozycję...