mondo Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 spotkal sie ktos z czyms takim? rozkrecac? przeczyszczac? ale jak zaslonie reka kratke to nie brzeczy ;) jakies pomysły?.. oprocz zasłaniania kratki.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 moj troche syczy, czasami... :? ale walic to :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Najprawdopodobniej poleciał wentyl (luzy na łożysku lub panewkach). Możesz spróbować go przeczyścić i nasmarować lub wymienić na jakiś porządny. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 taaaa.ja to miałem na jakims nonamie ,ale o tyle moje szczescie ze miałem gwarancje wiec polazłem do nich i powiedziałem jak jest -i mi wymienili:) Wiem ze to był na pewno wentyl i w servisie powiedzieli ze cza bedzie nasmarować.wies "kto smaruje ten jedzie:) SZacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 ale jak zaslonie reka kratke to nie brzeczy Jeżeli tylko zasłaniasz kratke to nie dotykasz wiatraka. Może jakiś kabelek wyleciał i się ocoś obija lub świszczy powietrze przelatując przez obudowe wiatraka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Tez tak mam. Wystarczylo mi wsadzic kawalek zapalki miedzy boki zasilacza, i juz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 jezeli cos brzeczy to chyba jest niedokrecone ? sproboj dokrecic wentyl i go nasmaruj, zdejmij naklejke i wpusc 2-3 krople oleju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 mi cos brzeczalo niewiedzialem co rombnolem go kilkarazy i przestalo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...