teraw Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 witam mam plyte ecs k7s5a i chcialem dokupic do niej dodatkowe potry usb na sledziu. na allegro w jest tego pelno i maja podane marki mobo. czy wiec moge podlaczyc pierwszy z brzegu sledz, czy tez musze szukac specjalnego do ecs? pozdraviam teraw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Możesz kupić dowolny, nawet USB 2.0, oczywiście o ile płyta posiada dodatkowe wyjście USB, bo tego akurat nie jestem pewien :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Zwykły sledz USB. Z tym ze jak kupisz to sprawdz oznaczenia przed podłączeniem bo ja musialem na jednej wtyczce przelozyc 2 kable, bo były zamienione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 ja na płycie nie miałem wtyków specjalnych..... ale miałem karte pci z usb i sobie dorobiłem z drobną pomocą lutownicy..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...