Marrrcin Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Cześć jestem nowy na tym forum i to mój pierwszy pościk.Mam oto takie pytanko. Jaką polecacie mi kartę graficzną pod AGP 2x.Wiem że AGP 2x to szrot, ale co poradzić.A tak właściwie to jaka jest najlepsza, bo ona i tak nie będzie zbyt droga.Jeżeli moglibyście to podawajcie dane techniczn kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 jakis gf2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Myślałem nad tą kartą.Ale czy on napewno chyci na AGP 2x nie jestem pewien.Sprzedający napisał, że tak.A co do Geforca 2 to chyba taki.Bo lepszych GF 2 chyba nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freez Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Z GF 2 to raczej cos z seri Ti lub GTS, bo one sa najmocniejsze a nie MX który jest wersją okrojoną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Bierz tego GeForce 3 Ti, jak by nie było ma DX8 i jest dużo lepszy od GeForce 2 nawet GTS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrcin Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Też bym brał GF 3 Ti ale musze mieć 100% procent pewności, że bedzie działać na AGP 2x.Sprzedawca napisał mi że bedzie dzialać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disel Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 (edytowane) jeżeli działa jako na najwyższym aGPx4 to ma też zgodność z AGPx2, a jezeli z najwyższym aGPx8 to ma tylko zgodność z AGPx4 tu są opisy kart i architektur AGP. Jeszcze nie widziałem GF 3TI i 4TI na AGPx8. Wszystkie powinny chodzić ci oprócz nowszych FX i GTeków Edytowane 8 Lipca 2005 przez disel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...