Pinki Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Czym mozna sprawdzic jakim zegarem taktowane jest PCI, AGP ? Myslalem ze Sandra (2003 PRO ) sobie z tym poradzi ale nie moge znalezc :( Znacie moze jakies inne programy do sprawdzenia taktowania PCI i AGP lub powiedzcie chociaz gdzie dokladnie w Sandra 2003 jest pokazywany zegar PCI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Kazda SiSoft Sandra sobie poradzi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Czym mozna sprawdzic jakim zegarem taktowane jest PCI, AGP ? Myslalem ze Sandra (2003 PRO ) sobie z tym poradzi ale nie moge znalezc :( Znacie moze jakies inne programy do sprawdzenia taktowania PCI i AGP lub powiedzcie chociaz gdzie dokladnie w Sandra 2003 jest pokazywany zegar PCI :) Wszystko jest napisane w Sandrze ,a dokladnie w Mainboard information Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Tylko że sandra strasznie kłamie ..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Tez tak myslalem ale nie ma :( Jakies inne propozycje ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 A jeszcze dokładniej w PCI Bus(es) Pod AGP Bus, Voltage Sensor(s) i Cooling Device(s).[/b] Jak nie masz to może płyta głowna nie podaje takich "tajnych" informacji. A nie możesz podzielić FSB przez 2 lub 2.5 ? Jak nie wiesz czy masz dzielnik 1/5 czy 1/4 to łatwo można sprawdzić - zapodajesz 166 - jeżeli jest 1/4 to komp nie wstanie w 90% przypadkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 A jeszcze dokładniej w PCI Bus(es) Pod AGP Bus, Voltage Sensor(s) i Cooling Device(s).[/b] Taa, chyba nie u mnie :lol: Mówie ze u mnie w Sandrze nie ma albo jestem slepy :lol: www.pinki9700.republika.pl/pci.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 A jeszcze dokładniej w PCI Bus(es) Pod AGP Bus, Voltage Sensor(s) i Cooling Device(s).[/b] Jak nie masz to może płyta głowna nie podaje takich "tajnych" informacji. A nie możesz podzielić FSB przez 2 lub 2.5 ? Jak nie wiesz czy masz dzielnik 1/5 czy 1/4 to łatwo można sprawdzić - zapodajesz 166 - jeżeli jest 1/4 to komp nie wstanie w 90% przypadkach. Mam cel800@900 fsb 112 na MSI i815EP :) Jak dam na 166 to boom :lol: W biosie tez nie podaje taktowania PCI... :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 WCPUid!!!!! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Masz MSI? spróbój fuzzy logic, powinien być na CD od mobo, jak nie, to ściągnij z netu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Według mnie masz takie taktowania: 37.33MHz PCI i 74.67MHz AGP. Duronio, wiesz co to edycja postów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 WCPUid!!!!! 8) popieram pokaze wsio informacje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 WCPUid!!!!! 8) popieram pokaze wsio informacje Mam wersje 3.1 z pluginami, gdzie dokladnie pokarze taktowanie PCI? Jak nazywa sie ten przycisk itd :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 Ja tez mam WCPuid v.3.1 i nie ma tam taktowania PCI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 16 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2002 100% pewnosci daje tylko kalkulator :wink: Programy radza sobie tylko z tym co maja w bazie, masz nowy chipset to starsza wersja programu w zyciu ci nie pomoze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 W Sandrze 2003 mam tylko Agp bus,ale pci nie ma. Przy fsb 111 agp ma taktowanie 74,wiec pci ma 37. Pinkas zobacz sobie w Mainboard Information - Agp bus jest napewno. Tam masz speed i to jest to. Podzielisz na 2 i masz pci :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 W Sandrze 2003 mam tylko Agp bus,ale pci nie ma. Przy fsb 111 agp ma taktowanie 74,wiec pci ma 37. Pinkas zobacz sobie w Mainboard Information - Agp bus jest napewno. Tam masz speed i to jest to. Podzielisz na 2 i masz pci :) Pozdrawiam Chyba sie powtorze :) http://www.pinki9700.republika.pl/pci.jpg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 WCPUid!!!!! 8)JAK NAJBARDZIEJ!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2002 najlepiej papierqiem lakmusowym :P a tak na powaznie sandra - wcpuid chyba i jeszcze jakies inne system info Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 próbowałeś fuzzy Logic? :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SonGOku_ Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 W wcpuid nie mozna chyba tego sprawdzic W SiSoft Snadra 2002 ta opcja jest napewno ( przynajmniej u mnie ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...