kszonek Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 jak widać w moim podpisie jest luka. Zaplanowałem sobie wsadzić tam coś, ale nie wiem jakiego bencha. Pod pcmark2004 wpisałem XXXXXXX i nie wiem. znacie jakiegoś ciekawego co podaje wynik punktowy albo czasowy, a ktorego nie mam? pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 http://www.futuremark.com/download/?pcmark05.shtml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 (edytowane) Kiedy wyszedł pcmark2005 ???????????????????????????? :> nie wiedziałem nawet, że jest :] dzięki, będzie się nawet ładnie prezentował ;d pzdr *EDIT* kiedy kiedy kiedy :o :o :o :o :lol: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Edytowane 4 Lipca 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 4 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2005 Haha już dawno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Ej no na pewno nie tak dawno :P ostatnio patrzyłem to nie było nic na stronie futuremarka :roll: 8O 8O albo ślepy jestem :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Chyba to drugie... :) (nie chce Cię obrazić ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Hehe :) nie obrazasz mnie... a nie ja nie obrazam sie :D Slepy to ja jestem tylko nie wiedziałem ze az trak bo okulary mam tylko 1,5........ pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Hehe to tak jak ja... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...