tomilondyn Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 pomocy chce podkrecic celeronka 2.6 w sumie juz to zaczolem zminilem ze 100MHz na 113 i mam teraz 2.9G ale nie wiem co dalej i gdzie nie moge znalesc niczego innego wentylator mam pentagrama 1800-2800 obr/m nie wiem jaki zasilacz bo nie wiem gdzie to sprawdzic , karte graficzna readona , pamiec ram 2x 512 prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) nie ten dzial.... zaraz dostaniesz %;) edit: model zasilacza mozesz sprawdzic po oznaczeniach na naklejce;) po za tym troche zbyt ogolnikowo opisales swoj komputer Edytowane 5 Lipca 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Dopracuj opis kompa to ci powiemy co możesz jeszcze z niego wycisnąć. Marke zasilacza i jego moc znamionową przeczytasz z tabliczki na obudowie zasilacza. Podaj wszystko a coś się wymyśli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...