kamilo23 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Chodzi mi czy Big Tower BA-01-B-B-B czy Medium Tower DX-01-B-D-U chodzi mi żeby się w niej mógł zmieścić Pentagram 120CU+ (czy zmieści się w obu tych obudowach?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szemhazej Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Witam Ja mam ta pierwsza i bez problemu sie miesci.. co do drugiego wariantu nie mam pojecia. pozdrawiam Szem Edytowane 5 Lipca 2005 przez Szemhazej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 spoko,ze sie zmiesci w tej pierwszej! A ta druga, za mala jak dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) Większym problemem dla Pentagrama może być płyta główna niż obudowa. Moim zdaniem to w obu się spokojnie zmieści (jeśli płyta główna oczywiście pozwoli). Osobiście użytkuje Chieftec'a BA-01B-B-B, jest to super obudowa, bardzo przestronna, z możliwością zamontowania dodatkowego chłodzenia, szybka wymiana dysków i napędów 5,25'', przez to że jest wielka pozwala na dobrą cyrkulację powietrza w środku. Minus to: waga, która tak naprawdę bardzo rzadka przeszkadza; drugim minusem są drzwiczki które otwierają się w nieodpowiednią dla mnie stronę, i nie da się ich przełożyć (w sumie to nie lodówka). Z resztą jest temat o tej obudowie. Edytowane 5 Lipca 2005 przez vtg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Większym problemem dla Pentagrama może być płyta główna niż obudowa. Moim zdaniem to w obu się spokojnie zmieści (jeśli płyta główna oczywiście pozwoli). Osobiście użytkuje Chieftec'a BA-01B-B-B, jest to super obudowa, bardzo przestronna, z możliwością zamontowania dodatkowego chłodzenia, szybka wymiana dysków i napędów 5,25'', przez to że jest wielka pozwala na dobrą cyrkulację powietrza w środku. Minus to: waga, która tak naprawdę bardzo rzadka przeszkadza; drugim minusem są drzwiczki które otwierają się w nieodpowiednią dla mnie stronę, i nie da się ich przełożyć (w sumie to nie lodówka). Z resztą jest temat o tej obudowie. 1531949[/snapback] a jakies wasze inne propozycje co do obudowy aby w niej się spokojnie ,mógł zmieścić też coller Arctic Cooling Freezer 64 :mur: chodzi mi jużo inną platforme Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasabiii Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 A powiedzcie jaką obudowę wybrać do Fortrona FSP350-60MDN i płyty Abit KV8PRO? Bo nie chciałbym się obudzić z niepasującymi do siebie gadżetami :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...