microfon19 Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Mam pytanie. Otóż, mam win 2003. ściągnąłem sp1 da twgo win i chciałem zainstalować. po uruchomieniu wyskakuje komunikat w konsoli: "program za duży do umieszczenia w pamięci" Wie ktośgdzie leży tego przyczyna i czy mozna jakos temu zaradzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Uszkodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microfon19 Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Ale co uszkodzone? ściągałem tego SP z oficjalnej strony microsoft.com, takze watpie, zeby byl uszkodzony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Mógł się uszkodzić podczas sciagania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...