Skocz do zawartości
Gość marcin198787

JakÄ… Nagrywarkę Dvd Kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość marcin198787

Witam wszystkich. Wiem, że powiecie, że takie pytania już były ale chcąc poczytać wszystkie to by mi pewnie wakacji brakło :-P No więc mam pytanie co do nagrywarek DVD. Mam zamiar kupić nagrywarkę ale kompletnie się na tym nie znam, więc proszę o radę jaką wybrać tak do ok 300 zł, no może być 310 :wink: Podawajcie swoje propozycje i ceny. Czy LG SuperMulti DVD+/-RW GSA-4163B będzie dobra bo w komputroniku wszyscy ją zachwalają jaka to ona jest och i ach :rolleyes: Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich. Wiem, że powiecie, że takie pytania już były ale chcąc poczytać wszystkie to by mi pewnie wakacji brakło  :-P  No więc mam pytanie co do nagrywarek DVD. Mam zamiar kupić nagrywarkę ale kompletnie się na tym nie znam, więc proszę o radę jaką wybrać tak do ok 300 zł, no może być 310  :wink: Podawajcie swoje propozycje i ceny. Czy LG SuperMulti DVD+/-RW GSA-4163B będzie dobra bo w komputroniku wszyscy ją zachwalają jaka to ona jest och i ach :rolleyes: Z góry dzięki za odpowiedzi  :)

1535542[/snapback]

Tak to za chwile pozcytasz sobie ale gdzieś indziej jak dostanie repremende od moderatora , aż się boje pomyślec to słowo nie moze mi przejść prze usta :mellow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość marcin198787

Ehhh, nie ma to jak być na przyjaznym i pełnym miłych ludzi forum... a w dodatku mających chyba problemy z klawiaturą albo pisaniem po polsku... "Pozcytam" sobie :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhh, nie ma to jak być na przyjaznym i pełnym miłych ludzi forum... a w dodatku mających chyba problemy z klawiaturą albo pisaniem po polsku... "Pozcytam" sobie  :-|

1535577[/snapback]

Posłuchaj po co 50 razy pytać o to samo i zawraqcać czas innym. :mur: :mur: :mur:

masz odpowiedz nec 3540a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze jest temat, w którym znajdziesz rozwiązanie TWOJEGO problemu.

Wystarczy wpisać w szukaję "jaka nagrywarka DVD na rynku jest najlepsza".

A skoro już postuję to:

NEC 3540 - ogólnie całkiem miła, jednak nie bez wad: słaba korekcja błędów i problemy z odczytem nośników nagranych na innych napedach (najczęściej LiteOn'ie, który jest jedną z najbardiej popularnych nagrywarek, więc często możesz stać przed koniecznością odtworzenia płytki nagranej na tym napędzie)

LG 4163B - słusznie chwalona i może być dobrym wyborem za swoją cenę, sporo ludzi będzie ci ją odradzało, a są to ci którzy kupili produkty tej firmy ze sceptycyzmem i pech chciał, trafiły im się wadliwe sztuki.

LiteOn 1693S / 1673S - te modele można brać pod uwagę, ich wada, to kiepska jakość zapisu na tańszych nośnikach (a dla mnie subiektywnie są okropnie głośnie i trochę długo trwa odczyt z włożonej płyty - ale to moje subiektywne negatywne odczucia); na plus dobra korekcja błędów.

Pioneer DVR-109 - z tych wymienionych prawdopodobnie najlepszy wybór.

Poczytaj temat, który ci polecam, a znajdziesz odpowiedzi - ten do zamknięcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi