elpresspl Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Witam!! Otoz problem jest taki, a wlasciwie jest to pytanie. Czy ten procek bedzie chodzil na tej plycie glownej? Bo z tego co wyczytalem na stronie ASUS'a to K8N obsluguje tylko FSB 200 a Sempronik ten ktorego mam jest na 166 :| Moze jest jakis sposob. Dzieki -el' P.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) cpu na socket A a mobo jest s754. :blink: drugie :arrow: nawet jesli bylby to cpu 754 to jakos nie jestem w stanie zauwazyc w czym problem bo chyba troche sie zakreciles. :wink: edyta: i zapomnialbym o podaniu linkow ;] Płyty I Procesory Dla Socket 754 Sempron... Edytowane 10 Lipca 2005 przez Orgiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 cpu na socket A a mobo jest s754. :blink: drugie :arrow: nawet jesli bylby to cpu 754 to jakos nie jestem w stanie zauwazyc w czym problem bo chyba troche sie zakreciles. :wink: edyta: i zapomnialbym o podaniu linkow ;] 1538787[/snapback] AMD Sempron 2600+ Socket 754 FSB 333 Jak nie mozesz zauwazyc w czym problem? Komputer poprostu nie odpala, uruchamia sie na doslownie pare sekund i potem CYK i power off. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...