Skocz do zawartości
erbs

Kto lubi metal???

Jakiej muzyki sluchasz.  

1. 1. Jakiej muzyki sluchasz.

• Metal /w tym alternative/
      21
    • Regge i podobne
      0
    • Hip Hop
      2
    • Techno
      2
    • Pop i Disco
      0
    • Disco Polo :)
      0
    • Rock
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Ja słucham ostrego TECHNO i DANCE. A moje logo jest przypadkowe. Po prostu nie miałem innego grafitti na dysku  :wink:

Wiesz lepiej nie mieć żadnego loga, niż podszywać się pod kogoś kim sie nie jest...

Mam nadzieję, że zauważyłeś :wink: przy mojej wypowiedzi i domyśliłeś się, że jaja sobie robię. Oczywiście że słucham Metalu i TYLKO Metalu! No i może jeszcze Rock'a :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika nazwa użytkownika mówi wszystko  :D Dołączona grafika...

a szczegółowo to:

PanterA, Acid Dr!nkers Dołączona grafika

Vader, Slayer, Kittie, Down, Dies Irae, The Disease, Cannibal Corpse, Slipknot. Ostatnio wpadło mi w ucho Smudge i Cradle of Filth Dołączona grafika... a tak to jeszcze lubie sobie posłuchać Kazika, T.Love, Dżem_ik Dołączona grafika, Hej ... aaa... lubie też trochę inne klimat, co może być bardzo dziwne i wprawić niektórych w shok  8O Dołączona grafika ostatnio wpadła mi w ucho też Norah Jones naprawde spoko muza. Hmmm... wynika z tego że lubie gitarowe łojenie i nie tylko Dołączona grafika...

raczej thy disease

a tak btw, to nie kce mi sie psiac, poshookajcie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a o MANOWARZE, running wild, ac/dc,....................mindwarp - to sa zespoly aha i GWAR

Jak odpaliłem Videoclip Gwar u mnie na roku dla takiego dresa, to koleś stwierdził, że wokalista ma pizze na twarzy :lol: :lol: Co prawda to prawda :lol: :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika nazwa użytkownika mówi wszystko  :D Dołączona grafika...

a szczegółowo to:

PanterA, Acid Dr!nkers Dołączona grafika

Vader, Slayer, Kittie, Down, Dies Irae, The Disease, Cannibal Corpse, Slipknot. Ostatnio wpadło mi w ucho Smudge i Cradle of Filth Dołączona grafika... a tak to jeszcze lubie sobie posłuchać Kazika, T.Love, Dżem_ik Dołączona grafika, Hej ... aaa... lubie też trochę inne klimat, co może być bardzo dziwne i wprawić niektórych w shok  8O Dołączona grafika ostatnio wpadła mi w ucho też Norah Jones naprawde spoko muza. Hmmm... wynika z tego że lubie gitarowe łojenie i nie tylko Dołączona grafika...

raczej thy disease

a tak btw, to nie kce mi sie psiac, poshookajcie :D

Dołączona grafika fakt thy disease

widze że bruce czujny Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi