Boxster Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 (edytowane) W sieci pojawił się grywalne demo drugiej części rewelacyjnego RTS-a Codename: Panzers, Phase Two. Całość zajmuje 439MB i zapowiada się całkiem miodnie - kierujemy oddziałemi alianckimi w Afryce Pł. Najlepiej zassać z FileFront - TUTAJ. BTW jak w cz. pierwszej przejmowało się kontrolę nad pojazdami tak aby nimi kierować za pomocą kursorów? Czoś cz. drugiej mi to nie wychodzi... Help! Edytowane 10 Lipca 2005 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Download start - za 30 min będzie :) Zapowiada się ciekawie - Phase One była świetna - może być tylko lepiej (żebym nie wykrakał :| ) Tylko żeby znowu jakiejś afery Panzersgate nie było...:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 genialny RTS, bedzie hit murowany! Demko jest strasznie niestabilne. Nie radze zmieniac ustawien graficznych w czasie gry, albo kozystac z ALT+TAB. U mnie się haczy niesamowicie przy wiekszej zadymie, ale te efekty... zawalajace sie budynki... miód :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 No potwierdzam... Wygląda kapitalnie, chodzi nie najgorzej...(jako że masochista jestem to zapuściłem 1024x768 AA4 AFmax) - da się grać choć potrafi przy większej zadymie zarwać)... Opcje jeszcze w czasie gry jako tako można zmienić, ALT+TAB już gorzej :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 zrobiłem wieksza zadymke i az zapomniałem kontrolowac walke przez przygladanie sie tym wspaniałym wybuchom i ogolnej oprawie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 właśnie zasysam demo multiplayer zobaczymy co to będzie grał już ktos może ktoś chce pyknąć partyjke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...